[I/A] Marvel Future Fight [16] 睇完無限之戰 之 伸手重玩追post 睇1頁揀T2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
有250蚊 應該課咩好 想要水晶買磁力王
其實咁多隻Marvel DC game
依隻已經最唔呃錢 最有良心
最少無課都有接近9成角色都可以獲得
只係要花長時間
唔洗抽(除左Ultimate3隻)
依隻game課金只係慳時間養成

講真隻game 有marvel 睇住
我估唔會轉做抽蛋game
當初出3子係轉蛋方式比人抽,跟住比全國玩家圍屌,屌到叻孖寶改返唔係抽既形式去拎
所以我覺得經過呢個事例,呢隻game之後都唔會再有抽先拎到既角色出
玩家,打錯左
請問三子係邊三隻?
呢隻game 呃錢?
咁其他日本仔game仲呃錢
呢隻課完起馬真係得到你想要既野
blue marvel, anti-man, nova
正解
3隻都好撚勁,但係升佢地既方式除左用進階卷之外都無
Nova (Sam) 暫時未有Richard Rider
Blue marvel
Anti man

現時想上T2 依3隻 都要買Mega T2 卷
否則就要用1年時間慢慢喺shield lab抽
我由12月開始抽
抽到現在3隻裝備升到接近50% (有2件+20)

如果普通T1 6星 就個個都輕鬆攞到
因為經常送一堆卷

不過就算無依3隻都唔係太大問題
呢隻game好就好彩,勁既角差唔多都係唔需要課金都可以有,只要你肯符出時間同耐性,所以我真係好鍾意佢既營運方式
經常送D 5星6星升階卷已經算係咁
家陣連T2都會送下
6星比較少,但其實真係有心玩就可以有好多角色
有無人玩過隻MARVEL Contest of Champions
玩過一陣就delete

不過個個角色都成隻hulk有肌肉咁 頂唔順

而且聽講抽得仲衰過其他抽蛋game

BTW MARVEL Contest of Champions咪又係Netmarble
Marvel真係好多手機game
格鬥game其實幾有趣
不過抽蛋率真係差到仆街

最白痴係你唔可以用兩星角升上三星,只能靠抽/打盟戰
等制服
蟻人唔合有無呢
Ant man勁返 就好了
出新電影基本上都實有
Antman我冇升過但係
巨人唔知有冇再勁D既制服呢
點解我入親game都要down更新檔
又要升Antman Wasp了
活動係咪換制服 神話 好d
新手有冇聯盟可以JOIN
想問埋nova 果D宜家係咪一定要係研究所抽生體?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞