[I/A] Marvel Future Fight [16] 睇完無限之戰 之 伸手重玩追post 睇1頁揀T2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
應該唔關事
純粹係升越高能力越好,我20級都係咁上下
好唔該
想重玩
但我以前玩 幽靈戰神 係好廢,呢家上左S
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1D3FHKt2jfZRJ2pHT5hNoHgp7XeHyWHVRC5rRErxC56g/edit#gid=58154167

總共有99 phase
其實reward分別不大 自己睇excel
不過如果要打後面啲phase
就要高啲raid level
要快啲升raid level
就要打高啲phase攞多啲exp

基本上都係比課長J 排名
其實本書個機率係越打高lv越易跌定點
前日試過打4場1lv出兩本 尋日打5lv1本都無
Reddit都屌緊愈高Lv=/=愈好獎勵
你係唔係睇錯Dormammu做Ghost Rider

個隻係Dr starnge 嘅反派

依隻game Ghost Rider 都有兩隻

Robbie Ryes 係新嘅 即係A級個隻

舊個隻有制服依舊垃圾 喺B級

如有需要 睇一頁重玩
希望唔好出落Hulkbuster到
Hulk未有Skin
打生打死無高到奬
咪係囉 你話越打得高 獎勵越多先有動力
打到十幾都係一樣隨機 咁我不如打1lv算啦 唔洗煩

須唔須要重玩,但我一入game都送左2張六星卷,好似第一頁話重玩送野所講咁
Hulk都有套制服 變得好用
Hulkbuster今次唔比制服 就以後都入雪櫃
Hulkbuster話哂都第一個更新嘅角色
不過大多數出落Hb到
你見佢送D6*就知
Sl Rocket Wm Groot Hb
咁仲有漫畫個柒樣可以出skin既
再唔係出埋卡通隊長隻hulkbuster
就憑巴打你呢句4場1lv出兩本,我決定今晚11點都走去打哂1lv既終極boss
我覺得佢應該係出返落hulkbuster到
有能力的話打lv9先啦,升lv10要解鎖,解最耐果個係5次用hulk打贏
咁好啦
出係Hulk到又唔係好關事 入面係Bruce
競猜邊個翻到身
要 下次記住打返啱

唔知你仲有冇其他6星 好難比意見
箱入面多唔多Norn stone?
你如果只係得依3隻6星
重玩比較好
係會少左水晶
不過多左6星會打影域會快啲

而且無人用Carnage
Carnage T1 係垃圾
就算課月卡 都有 其中比佢更好

重新玩過1星期
會送6星月卡角1隻
揀2099 或Luna 都好過Carange
(除非有愛 不過都要送佢上T2 先有用)
重玩仲有英雄旅程 (估你無)
應該都有唔少資源
Yes
用卷升
買左黑豹3300個pack
台灣 同 reddit 最近都有幾篇出息文章教新手同老手

台灣
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=13527&tnum=12

Reddit
https://imgur.com/a/eCnefgX

香港依邊欠奉

以前s開人,而家比人m返夠本
T2 selector 仲未用
都諗到揀咩釨,starlord, 兔仔, skurge
頭兩個等制服rework, starlord 就有好處leadership
唔識揀lol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞