[I/A] Marvel Future Fight [16] 睇完無限之戰 之 伸手重玩追post 睇1頁揀T2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
打world boss invasion
唔課真係唯有慢慢儲
World boss invasion 係點玩法 打齊箱等開 之後再打 ?loop?
FAQ第1條已經講左
真係得打World Boss Invasion

第一頁都已經有台仔講解大約點打
想問下點樣觸發pop up嘅限定優惠
X 23 好正 ,但又未出skin 好似唔升比較好
勁到無人有
無星infinity 台柱之一
黑豹快銀狼人x23
但我睇第一頁評分,好似一般,speed既話 2099 同snow都高評價過佢,又冇咁難升
整體上係比佢好
因為x23係速度版狼人 弱化
無cc技
Snow已經係速度角頂端 呢個已經係必要
佢講緊打wbu pm, 要物攻,pm 又痛最好有回血,加上x23 用勁黎形容都冇錯

snow 就當然op, 但呢一刻要打T3 mats 就未到佢,bd 可能ok
2099 我T2 左都冇認真升,不過打pm 都係x23 好d
但係佢個回血冇咗呢
emma frost見佢評分都唔錯咁,2500鑽抵唔抵買?
啲新劇情關其實係咪一定要靠狼人過,
用DS 都好難過
鍾意咪買,利申一出我就買
瘋狂玩弄佢果對淫腳
買完有六星
如果要升T2一係用高T卷
一係買1250晶160生體包
我有運2包搞掂
識人要4包先得
emma frost見佢評分都唔錯咁,2500鑽抵唔抵買?
買完有六星
如果要升T2一係用高T卷
一係買1250晶160生體包
我有運2包搞掂
識人要4包先得

我咪係....
熱血點數點用最扺?

駛唔駛重玩
之前有課過
隻女美國隊長已經T2
課過就算啦
只係要用多少少時間玩姐...
咁又唔駛用石既,做唔到100秒就應該打上去都無咩意思,10-19階就如果出箱的話會高一級,每階完場結算經驗都越黎越高,詳細睇返之前有巴打貼個資料

100秒可以試下用狼人/快銀+女武神+舒莉,當然要全t2,如果唔得咁唯有慢慢黎
入game
講起Whatsapp Group ,以前真係日日好熱鬧打,宜家淨係J圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞