[I/A] Marvel Future Fight [16] 睇完無限之戰 之 伸手重玩追post 睇1頁揀T2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
ching預8點後自申入盟 thz
chaos tokens 換BAM係咪定期活動嚟?
買完幾次要隔幾耐先refresh返?
攻血防都加少少,同埋最主要係鬥志高先可以打高階d,15階要245鬥志
出左新圖好似
我話你聽
我一手撕開哂紅女D衫然後係咁咬到佢對波流哂血
跟住咬佢塊陰唇咬到爛哂變肉醬然後倒D意粉落去撈黎食呀
獎品會加?
痴線佬
其實我諗過會唔會有特別獎勵,姐係10lv送一本書,20lv送一本書,不過好似我諗多左
痴漢
你應該睇任達華果套樓下的房客,好似係
新手想問下T2左black panther Spider-Man 定 Spider-Man 2099先好
有冇圖
mobrium見唔到有
睇下你有冇制服,如果有制服好似黑豹同gg俠先
如果2個都無制服就應該2099
講緊係黑豹件新制服同埋gg俠home coming/無限之戰件制服
你係用高階T2卷升定點?
如果係就升2099先,如果唔係就升黑豹先啦,最入手
但黑豹要配埋3300晶果套野先發揮到最大作用

屌你我要咬爛哂紅女巫全身呀
幾時更新
咬剩D比我OK?
今日敗家唔小心課左黑豹同gg俠...

唔知War Machine有無得翻身
http://www.mobirum.com/article/detail?cafeId=futurefight_en&bbsId=75&id=1133671

買左15蚊都叫有6星卷回返水
不過高階6星卷得0.1% 真係好仆街
唔撚得
我要連骨都食
吸哂D骨髓
然後咬碎哂D骨吞哂佢
我係唔會再信15蚊box會抽到6星卷,我咁多日以黎都係錢體力同過關卷
雷神個樣無哂霸氣 ,btw女巫同hulk buster2.0
姐係第二次更新有
Ebony Maw, Black Dwarf, Hulkbuster, War Machine, Rocket, Star-lord同SW
嘉魔娜都無

應該比個制服佢係拎住把雙頭刀啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞