[I/A] Marvel Future Fight [16] 睇完無限之戰 之 伸手重玩追post 睇1頁揀T2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
自膠 上面講左原來

想問下個機率高唔高, 紫norn石都唔係太多
你部機唔夠storage 就係咁
本身要預留返 做update
解決方法就刪返啲App 留返啲位先得
我好似大概抽廿次先中得1,2粒
sor唔係廿次,係2次,每次一野抽10粒
Roy巴我申請左加入啦
唔高 老手有成萬粒紫石剩先咁做
要10粒出嚟之後用高階6星就唔難
不過想4件20裝就預1年多時間
同時紫石消耗同anti matter 都好多
所以好多人6星+15就算
6星+15都夠打到shadowland?
加左
夠打25層樓下
輸出勁過唔少T2
Nova +15 打timeline 都冇問題
唔追ABX 其實T1 都無所謂
i see,我岩岩先開始追番呢3隻野
Nova暫時搞掂,但Blue Marvel同Anti佬 10粒都未抽到
thanks
巨人曾經都算最強角色
話哂係我第一隻6星角
真係希望有返套似樣制服

如果跟人出 我想出Pym-tron制服
提提大家今日最後24小時換T2 卷或制服卷

唔換就冇
棄左年半回歸
想問影域25層以上既有咩易farm既英容易過到
而家個問題係夠多英過低lv關
但太少勁既英過25層以上
我用埋最勁既thanos,sharon rogers, Doctor strange先過到28關
仲要打得好辛苦
我抽10次會有1-2粒
VIP3, 唔知有冇關係
應該冇咩關係....因為我VIP都高 都係睇運
有時10粒有哂3子,有時30粒先得2,3粒咁
你打到28既話應該都唔會差好多隻姐?
X-Men你升左未??
我係
你T2用150生體
制服用450
升左QUICKSILVER同CABLE先

27用QUICKSILVER 裝增傷

29用JEAN

30用CABLE 裝紅色CTP

我係咁打
第一 可能卡片問題
忽防坐底50%先夠穩定輸出

第二 角色問題
25層以上一定要真T2
Dr strange 或其他原生如果55lv
就會大減輸出

基本上 Quicksliver 輕鬆過27
身邊有fd 制服黑豹都過到
而最新Winter Soldier 制服
我幾乎秒第25層

輸出角Cable 打30層零難道

如果29層難可用 T2 Shuri 做幫手
因為29層全反派

基本上T2 X men 都好易過 25層以上
高6比antiman定snow好?
蟻人可以刷唔好用高6
Anti 唔係ant
Luna la I prefer
係喎
25層以上有三關係固定,包括

27層: 奇異博士+多瑪關
29層: Black Order 六人
30層: DD
---------------
基本上呢三層我自己每次都係用嗰d組合去過
27: 快銀 (+ 制服禿鷹 + 制服Spidey)
29: 鳳凰 (+ 女武神 + 磁力王)
30: 舊制服Thanos (+ 是但兩隻啦)

第一隻係打手,括號係配落去加攻/組合下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞