[I/A] Marvel Future Fight [16] 睇完無限之戰 之 伸手重玩追post 睇1頁揀T2

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
我都係4包
我覺得用6600呢個價買隻角色返來
但係上唔到同火鳳凰同一強度好唔抵
諗一諗個WBU 我記得有一關係要靠LOKI D分身黎打

如果到時開左 到底有咩角岩用
召喚角唯有期待下女巫skin
到時烏木同滅霸都應該難到飛天
2年冇玩AVG3再落坑留名
有冇telegram group
手動其實好撚勁我打時間線
用三招殺一隻
tks
完全冇睇patch notes
應該係隻wolverine 唔夠勁,卡又好耐冇搞
已經試過搭coulson 女武神 舒莉

不過你咁講,789 算,唔追phase 了,一路都唔係hardcore player
最多慢d T3
難度一都試過出書
我基本上係快銀/黑豹打難度九
其他都淨係打難度一
有無人有教學
教學就無
我自己鍾意用黎打特殊任務
因為試過打到CTP出黎
食過番尋味
新手想問下
前期上古尊者(無制服)同魅惑魔女,邊隻上六星先會有用啲?
同埋宇宙角除咗洛基同羅比,仲有邊隻要練?
魅惑魔女
宇宙角﹕(有衫)既話海拉,雷神,撒旦娜,
(無衫)地獄風暴,類星體

仲有NOVA,反物質人,藍經期(呢三隻建議直接用高級T2卷升,如果唔係就直接唔好升,因為生體好難拎)
咪過100果陣啪囉
然後優先打多錢既關,每日同史詩,最後係特關,我個人會係呢d時候先用隱藏卷,度縮到極致的話以最近為例,唔好一次過啪晒送既熱血點,啪到130點,打完8場會剩返98點,再等回到99/100熱血先再啪多次30賺多一關

咁假如你如果剩返30熱血點可以啪,剩返6場既特關的話可以等10點半左右先啪黎清,打完6場剩返106熱血,咁等到11點果陣咪打埋果兩場每日

如果其中一日只係送30點既,只可以打到8場加乘,我會留返4場史詩2場每日係10點半左右先啪熱血點到130黎清,然後等11點再打埋兩場每日賺到盡

所以其實送1次100熱血同兩次50熱血係有一場加乘既差別
熱血點數點用最扺?
有無人有教學
咪過100果陣啪囉
然後優先打多錢既關,每日同史詩,最後係特關,我個人會係呢d時候先用隱藏卷,度縮到極致的話以最近為例,唔好一次過啪晒送既熱血點,啪到130點,打完8場會剩返98點,再等回到99/100熱血先再啪多次30賺多一關

咁假如你如果剩返30熱血點可以啪,剩返6場既特關的話可以等10點半左右先啪黎清,打完6場剩返106熱血,咁等到11點果陣咪打埋果兩場每日

如果其中一日只係送30點既,只可以打到8場加乘,我會留返4場史詩2場每日係10點半左右先啪熱血點到130黎清,然後等11點再打埋兩場每日賺到盡

所以其實送1次100熱血同兩次50熱血係有一場加乘既差別

打多左
我琴日都出左粒CTP
勁撚到呢 我係後尾睇番物品欄先知自己有
熱血點ctp
我都想要
其實唔難,我好早期已經出左...
Ok 唔該曬
見大家講起x23,先醒起個max Hp+5秒無敵可以比佢
其實我想比狼人,但用黎口打abx+冇晶課黑豹skin黎取代
掛機出定用clear ticket?
hold 2000定每100就用?
Pvp其實見到快銀點打
咩招都出唔到就比佢打撚死左

利申:無快銀無jean
我上次出係CLEAR TICKET
但應該唔關CLEAR TICKET定掛機事嫁嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞