倫 敦 人 妻 再 tag Cova 搞 大 事 件:管 理 不 善

337 回覆
14 Like 454 Dislike
同啲買少少野就當自己大帝個啲仆街一鳩樣
好威威呀幫襯過,今次無幫襯呀嘛
唔好講話無幫襯呀,就算你有買野,但問人「借」個袋
人地都一樣會同佢講無
明明佢自己一個係度吠
cova都冇撚理過佢
嘩佢寫到好似avengers大戰thanos咁
佢唔去做編劇真係哂曬
好撚柒煩
點解男人可以港女到咁
個德國佬頂得順?
HIV都頂到啦
港女格?濕濕碎
死g佬
個鬼佬應該好樣衰

花生
條撚樣有HIV?
Fucking faggot
我唔知佢原來tag左人公司名
咁佢小事化大當然唔啱,打果段法例出黎直頭on9添
你地鞭佢小事化大,我冇異議

我想講遇到D黑面店員真係會好慶,明明冇得罪佢地
俾錢幫親仲要受佢氣,相信好多人都試過
條link只係尋日既post,已經睇到連燈既多重標準,對人不對事
先唔合你意梗係話人黑面拎左光環先架

問舖頭拎膠袋呢個行為已經係無腦兼弱智
咁樣同去M記乞水啲廢老有咩分別
一個袋嘅成本係好平呀 但唔使錢整呀?個個得閒無事入黎拎個袋走我不如開善堂?
你入去買件cake食 40~45蚊 我就唔信佢唔會畀囉,口講振興經濟,實際上就成個乞衣咁

如果Cova出聲明屌鳩個有棍八婆我今年全家啲生日蛋糕都幫襯佢
黎!唔好用紙袋!比個背心膠袋你,有埋條繩索實......索實D條頸唔好再露個頭出黎比人見到!
其實佢係男定女
男,嫁左俾個德國佬,有HIV,得閒係度指點江山,但又可以扮野話唔知香港收膠袋稅
有 HIV 篇野係咪堅料?

Cova 事件發生之後,Chris Wong hiv 所有blog 同文章忽然刪晒
你自己諗下
死gay佬扮去咗外國好撚耐唔識香港
番屋企幫你老公含撚收皮啦
staff唔係人
冇情緒
天生西面唔得

屌你老母呢條HIV死基佬真係仲煩撚過D女人
班gay婆gay佬幾撚時落哂地獄?
其實佢係男定女
男,嫁左俾個德國佬,有HIV,得閒係度指點江山,但又可以扮野話唔知香港收膠袋稅
有 HIV 篇野係咪堅料?

Cova 事件發生之後,Chris Wong hiv 所有blog 同文章忽然刪晒
你自己諗下

好想佢回應下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞