倫 敦 人 妻 再 tag Cova 搞 大 事 件:管 理 不 善

337 回覆
14 Like 454 Dislike
Gay佬煩起上黎仲煩過啲八婆
大家搞清楚
佢自己入去話係借袋
想個職員點答佢?

借袋 係咩玩法
你會還番?我係個店員都心諗做乜鳩
佢真係無恥嘅極致
佢做錯,有人話佢,就話人地係有組織 專門針對佢
自己同fans攻擊人 就話自己控制唔到fans
健吾仲話係左膠、有人妒忌佢影響力
其實純粹係人哋睇你唔過眼啫
連登大部份都反左膠 咪又係鬧你

老實講,你出篇咁嘅文
Cova只可以局住話會留意員工態度 會培訓
局住認衰仔,唔可能同你打泥漿摔角
變相令佢贏得勝利

近年最無恥嘅人
除咗熱狗 就係佢
借就可以避膠袋稅嘅話
個個客入門口之前都「借」一個咪得囉
你又講下道理呀

你當時在場定睇返cctv見到佢真係黑面?

遇到不滿要投訴既人

十個有九個都會老屈個店員/服務員態度唔好/語氣唔好/黑面架啦

我之前有個同事比個客投訴

個客話佢黑哂面仲講屌你老母鬧另一個客

睇返cctv 個同事全程笑住口 仲要無另一個客接觸過佢地

你係要信哂一個打算公審人既人,我都冇說話好講
我唔係想spin去D乜到
只係想講,如果件事真係好似條友咁講
你地都真係覺得店員冇問題?

條友煩,黑人憎我明白
但冇啦啦俾人黑面,開個post講吓都要屌?
你可以話佢態度唔好,但人地唔係講大話呃你

「無喎」係指無得借,唔係指無紙袋,又係你條問題問人有無得借嘅。
死gay佬 覺得全世界逼害佢哋
死基佬又搞事
香港人唔笑就比人話西面
你睇下啲明星post
除咗發哥劉華 個個都比人話冇禮貌

你話個職員講:你過主啦
咁就話啫
只不過冇笑,講一句:冇喎
兩隻字咋喎
就比人話又黑面 又服務態度唔好

你做過服務業就知
香港服務態度唔算好好
但都未差到不能接受
一定唔差過英美啦
香港西客仲多過西sales啦
根本佢行入去話要借袋,就肯定唔會拎得到個袋走架啦
仲有乜野好講?
幾時有講佢唔係話 "借" ?
又幾時講過一定要店員借?.....
唔好spin去第二度啦
屌 佢叫開個 post 叫做講吓?
tag 鳩咗人哋公司 fb
想用自己 fb fans 壓力嚟大鳩 cova
佢真係單純開心 share ?
你 high 大咗呀
條友真係有hiv ?
用愛滋針吉個店員
咪係,咁之前比人告入左個班人真係好唔抵
個個都話係借比個客就得啦
我唔係gay佬你係咪死全家?
呢個真
十個有十一個投訴人第一句就話人黑面態度差
因為呢樣野係死無對證
只要滿足唔到佢地要求 包括唔合理既要求就會投訴你

利申:要經常處理客人投訴

Screenshot by 又要世界末日巴打
佢話佢係問店員借
無人話佢唔係話借喎
而家咪同你係已知事實(兼且係呀有棍八婆自己講既添)之上去睇囉

你唔好再兜啦,再幫佢咬人佢都唔會比個屎忽窿你屌架
典型連燈垃圾就係你呢種
屈人唔成就鳩叫
你肯定會死全家
#teamcova
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞