倫 敦 人 妻 再 tag Cova 搞 大 事 件:管 理 不 善

337 回覆
14 Like 454 Dislike
咁佢有話係戲院買既
識佢真人,本身性格都串柒柒,根本唔會理連登仔鬧佢乜,stop making stupid people famous啦
真係有精神病個啲都正常過佢
雙登
當時吹到建國之後俾佢做香港國平機會大都督
陰陽屎忽鬼
愛滋閹狗
好撚煩
大家睇唔過眼呢件事都係想撐弱勢店員
咁無謂鬧埋其實他基佬,HIV+啦 佢哋都係弱勢
個店員有無黑面你又知?
有無乜乜乜?無喎。 咁就態度唔好?

然後,就算真係態度唔好兼黑面,為咗「無喎」二字發晒癲就好合理?過度敏感呀佢家陣
呢條死gay佬特別麻撚煩
屌 佢收皮啦
人地鬧佢死基佬,就話人反同
On9,人妻喎,同性戀身份係你賣點嚟架。
你夠話拎人地啲朱古力餵狗喇

有鳩臭西

利申:支持同性戀
估唔到佢重唔收手
人妻先生。。。想點
借你鹵味,借咗有冇得還呀仆你個街?

呢條HIV感染者煩撚到西咁,喺度死纏難打。

位唔是咁上的
屌乜料 人地唔比個袋你就好似要做低人地公司咁 我係英國都試過想攞個袋人地唔肯比㗎 有膠袋稅㗎依家 小事化到咁大你都好小家
屌佢老母死gay佬
為左個袋嘈足咁多日
叫自己做咩人妻先生已經極度on9
死返英國啦 唔好再返黎香港啦
繼續返英國對住啲洋腸打飛機啦
每日都百五大陸人啦 兩年幾多個?
想講法例冇講唔涉及其他貨品銷售既膠袋稅係因為 立法會都冇諗過會有人唔買嘢就想攞人地啲袋
想講其實一個膠袋好貴 我之前係餐廳做part time佢哋都好少比我比大袋人 話幾蚊一個
死gay 佬真係特別麻煩 影衰晒其他gay 佬
比人炸咁耐都唔知自己衰咩
啱架啦 繼續出多d post, 趕走埋班理性fans
睇下佢個page 可以玩得幾耐
係呀,一個俾大集團欺壓嘅小臭鳩唔夠慘呀,要俾成班連登仔網絡欺凌先夠慘,咁先可以站喺弱者嗰一方,一陣俾個cova店員搶先一步話你開晒店名上網公審網絡欺凌佢仲得了嘅

就算職工盟單嘢做咗次好事,都唔代表要永遠不分青紅皂白咁撐佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞