倫 敦 人 妻 再 tag Cova 搞 大 事 件:管 理 不 善

337 回覆
14 Like 454 Dislike
真係煩過啲八婆
強詞奪理
你都唔係人地個客做咩要啋你?
之前又賴自己兩年冇講過廣東話所以表達唔好
中文唔好又打到咁大段字出黎?
reported his fb page
真係好撚煩
成條八婆咁
真係唔怪得人地歧視基佬
收皮啦死基佬 煩撚過女人
Chris Wong 曾接受蘋果日報訪問
透露為何開blog講愛滋病資訊

https://youtu.be/QPG8C8Utrrs
煩撚到仆街

佢啲態度衰撚到少少悔意都冇
當初話拎人啲嘢餵狗 想毒撚死啲狗呀?

麻煩各位有like佢個濕鳩page請你地unfollow返
唔好助長呢啲垃圾上位
佢捉住膠袋稅黎講
咩佢唔係客就唔駛俾錢
同叫雞唔俾錢就唔算嫖一樣
咁多歪理
點講都係佢麻煩
呢條友同健吾一樣又小氣又煩
健吾又借啲二影射

https://www.facebook.com/kengopage/posts/1784446878283696
有HIV唔緊要, 但條友痴痴地, 一陣抽自己血出黎周圍吉人就仆街
狗唔食得朱古力架
條友一啲常識都冇
係你老公管理不善啫
放咗隻狗出嚟周街咬人
咁佢究竟係咪叫店員賣個膠袋俾佢
一個袋搞咁撚多野
佢文筆係尖酸刻薄 (相比連燈仔其實小巫見大巫) ,但唔覺佢有乜錯喎
問一聲,你話唔可以 "俾",要賣
咁我咪考慮買唔買囉

你話冇得淨係買袋,要買其它產品先可以買埋紙袋
咁咪考慮買唔買其它野囉
根本好少事

但問一問你,你就西面+斜眼+鄙視 "冇喎" 咁
講唔通吓嘛?
而家冇話個店員啱晒
係屌友條友小小事公審人
佢文筆係尖酸刻薄 (相比連燈仔其實小巫見大巫) ,但唔覺佢有乜錯喎
咁我咪考慮買唔買囉

咁咪考慮買唔買其它野囉
根本好少事

講唔通吓嘛?

個死人妖原文邊有話個店員「鄙視」?又自己加野上去

另外西面,好主觀架喎,雖然做服務業姐,但廿四小時笑呀?唔笑就係西面?
斜眼⋯ 佢打側望你咪斜眼囉,咁都係問題?
其實佢西面都係佢片面之詞
咁我咪考慮買唔買囉

咁咪考慮買唔買其它野囉
根本好少事

講唔通吓嘛?
其實佢西面都係佢片面之詞

咪係 佢借唔到袋一肚氣,咪用西面呢啲主觀情感去攻擊個店員囉
佢仲未明呀, 就好似d傻仔柒佐仲推post一樣

依個周緊揾fun搞到有愛滋嘅死淫零
出少句聲當幫忙啦
Gay界恥辱

利申 gay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞