倫 敦 人 妻 再 tag Cova 搞 大 事 件:管 理 不 善

337 回覆
14 Like 454 Dislike
做人做到咁,好核突
支持cova落基佬面
你咁講就中肯D
但店方一直都冇回應嘛
大家都只能跟根據條友既說法吹吓水

好似呢單咁,點解又冇人質疑個樓主呢?
呢類post一定係寫果個既片面之詞
我自己都試過無啦啦俾D店員黑面,相信好多人都試過
點解又可以一口咬定店員冇問題呢?
https://lihkg.com/thread/641528/page/1
hi gay佬
我唔係gay佬你係咪死全家?
你係咪都死全家
就算個店員真係黑面,根本係小事到不得了。
真係唔係我想歧視GAY佬,
我小小地遇到四五個,
個格都一鳩樣,麻撚煩煩多多聲氣,
受小小委屈都唔得咁款

篇文我就冇睇啦,
啲八婆文真係睇完都頭痛
見到個死gay佬唔通仲笑得出咩
死gay佬又炒冷飯
你地係要選擇性揀我某幾句黎解讀
無視我想講既重點,咁我仲有乜好講?
又屈我係條友,又屈我幫住佢

問你地無啦啦俾人黑面,係咪都冇問題又冇人答
俾埋link你地又冇人睇,討論吓呢類情況啫
總有機會遇到

是但啦,你地點抽插條gay佬都冇問題
反正都唔關我事,連燈不嬲係咁,係我認真左
平時個個都share啲插畫post話自己只係無表情而唔係黑面
而家就係咁話店員黑面
屌姐係個啲人就叫無表情
店員就叫黑面?
根本歪理,非顧客唔係以零售方式問商店拎膠袋就唔洗比稅,唔諗下人地係公司員工點解要比公司既袋你?仲要拎問朋友比黎比較,如果係咁都唔洗收膠袋稅喇,個個買野之前都問間鋪拎左膠袋先,咁就唔涉及銷售喇 大條道理咁
唔係屈? 咁你hi乜L野gay佬呀?
咁怕死全家就咪L屈人啦柒頭!
條友反職工盟果時態度同logic已經係咁
呢d野無得一單還一單 根本性格已經係咁
全香港得連登仔同高登仔當時撐佢
好明顯係見有人留意佢喺度刷存在啦,俾著你同我咁少事可能: 「屌,無袋呀?咁我自己諗方法」就算數啦,為個膠袋打幾千字on99
如果係事實既話
店員係冇禮貌
成為唔到一個出色店員
So?

因為咁開個post tag晒公司去公審
如果你都覺得佢冇問題
咁你都有問題
問題係 有冇黑面都係一個疑問喎
請問無表情係咪等於黑面先?

大撚把人成日話人黑面 其實個職員根本無問題

自己先入為主在先

都未講有d痴線既見你笑都照投訴話你唔認真對待佢
衰啲講句,個啲無屋企返既露宿者都識袋係要比錢買
個有棍八婆仲衰過啲露宿者
有 HIV 篇野係咪堅料?
cova係時候表揚員工鼓勵士氣
cheap到on9就係呢挺人
屌 咁撚大個人爛咗個袋都搞到登台開晒咪咁要叫晒全香港人一齊屌間鋪頭
戇撚鳩 唔係有病係咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞