倫 敦 人 妻 再 tag Cova 搞 大 事 件:管 理 不 善

337 回覆
14 Like 454 Dislike
其實佢一入去問人有無得買個袋咪得囉
我試過幾次係街想要個袋都係直接入是但一間舖問可唔可以買個袋
每一間都得囉

佢話人地唔同佢講要比錢先買得
咁佢唔識自己開口問人㗎?
不嬲都唔會相信片面之詞, 由其係西客, 一睇就知, 咁撚大反應仲話自己唔care
浪費自己咁多時間打咁多字又九屁不通
Del blog算唔算最好證據?
無啦啦一個聲稱為同志帶來HIV資訊既網站係呢個時候冇哂所有文章
真係盡在不言中
Gay界有老外男友又成功結到婚少之又少
一開始真係擺明係知情人士爆人妖就係Chris wong
唔駛一黎就死刑既
要對佢地平等啲,要尊重佢地既感受

燒紅碌鐵鳩瘋狂抽插佢地屎忽窿等佢地high到死為止
但係呢個唔似80後
佢搞到個日當值員工比高層照肺真係多得佢唔少
正常唔會既...條友講個員工講粗口都得嫁, 任佢up
係喎 再搵下有冇線索先
乜撚嘢用朋友身分借個膠袋就唔使收5亳呀,而家好熟呀,個店員同佢係friend咩?佢同d西客去到d名店就叫人用員工價賣俾佢有咩分別呀。

好啦而家唔friend唔借好奇呀?何況問朋友借嘢,人地會唔會借公司物資俾你?膠袋係公司物資,咁都係叫做偷喎。

而家人地同佢又唔係friend, 話冇好合理呀,佢又tag哂人地公司屌柒人,咁即係想人當你客定friend呀?搞清楚d邏輯先好指天督地啦,唔係下下寫一萬幾千字就有道理㗎。
愛滋gay佬麻撚柒煩
幾時死阿
的確係
只係我記得係連影結婚相同婚禮內容都好相似
所以好奇問下
死基佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞