[Switch/3DS討論區]|Gundam|任天堂LABO|火影|Southpark|(85)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
By revenue,所以應該300k

By unit 500k既話就真係好跨張
US - Kirby: Star Allies best debut in series (下載版不計算在內)

唔知佢係by revenue 定by units sold 唔識譯
星之卡比Wii 夢之泉DX(前最佳表現作品)相比, by revenue 表現 +90%

「進撃の巨人2」で4月26日に実装される「駆逐モード」のプレイレポート。6人の兵士が入り乱れ,巨人討伐スコアを競う“ガチ”な内容だ
http://www.4gamer.net/games/391/G039176/20180405104/
要講既話PSP後期果2代GGEN仲鳩
除左主線唔同冇撚變過
今集戰鬥畫面重新整過已經抵讚
要屌既頂多都係BGM唔齊
對反UC撚黎講直接根本唔洗買唔存在垃唔垃圾
講鳩唔係3DS個隻欺詐G gen咩
果隻咪就係PSP最後果隻
仲記得好似某幾部機出埋宣傳圖,但出到黎無嗰幾部機
諗諗下今集g gen對我黎講又唔算伏,應該咁講,G gen對我黎講就係J機體開發既game,我以前打G gen portable特登開發隻Z2入隊玩
今集g gen係唔係無中文?
高達vs ggen 機戰都係越出越垃圾
高達TV動畫都係
無中文不了
我自己主觀睇法啦,
GGEN畫面我無乜要求, 過得去符合返呢個年代個水平就OK,
內容黎講戰棋玩法都係升LV開發機體買零件大路野,
機體我又無乜要求,U唔UC無所謂係高達就OK,
但啲平衡真係唔知搞乜, 細機追求火力既勁機就一定係綠角,
係真係全game最勁(除左TURN A要爆機先買到),
一開始就可以直接玩0096拎紅骨,再開發做綠骨,
連新賓州(新自護係超大機),女妖果啲都無綠角咁勁,
更加唔好話HI NU,夜鶯果啲,
即係時間時上去到0096無理由啲機仲同RX78差唔多呢個都合理,
但整到綠角直頭好似開cheat咁講唔通啦,
隻game無迫你一定要順時序玩就有好有唔好,
忍得住手既由阿寶開始玩到0096既應該都幾過癮既, 當睇故事,
個個人玩法唔同, 自己接受到就買啦
GGEN問題係太過無雙化
基本上可以單機打哂
符合返動畫劇情表現姐(好似係
無人講wolfenstein 2既?
6.29發售

https://youtu.be/9ad_cADutew
咁有D機設定上的確係屈機
所以想正常咁玩就最好0079玩起
用咩機係玩家自己鍾意啫
唔係綠角勁就一定要成隊綠角
上網睇人玩就有人淨係用量產機爆機
要講既其實以前咪又係黑歷史Turn A掃場
黑haro
骰仔重高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞