[Switch/3DS討論區]|Gundam|任天堂LABO|火影|Southpark|(85)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
gundam無中文/英文好糾結
但係其實細個玩, 都係得日文玩
人大玩日文就厭麻煩
UPS: 紙皮Labo便攜喼
https://twitter.com/TheUPSStore/status/989622472587784193

ups自己都係紙皮大戶,趁機搵埋一筆
白貓仲有好多野玩 不過佢唔肯搞 係要搞隻on9網球獨立出嚟
如果佢一開始係合併同一個game入面咁出實好玩好多
而家兩邊都收皮
原來機本身都有motion sensor
我記得白貓開始小人玩好似係前年定大前年情人節果期?
瘋狂出限定,但又小左派石,肝又辛苦過以前(好似要打4人協力)
之後又出埋隻天鵝定白鵝果下頂唔順就退左
係呀

其實唔多明點解老任唔加埋個 GPS 落部機度,咁就連 pkm go 呢類嘅遊戲都可以移植去 Switch
部機勁抽啲就可以玩vr
如果要玩pkm go呢d
依家部機真係會唔夠電
多唔多地方要睇字先解到
750 yen想屌但又驚得日文玩唔掂
想問下有冇巴打用過依類叉joy-con o既產品 可以推介?

手上有兩對joy-con + pro制, pro制都還好, 本身跟條type-c線

joy-con要成日係部主機度拆黎拆去輪住叉

https://www.directbuyhk.com/products/joy-con-charging-stand-for-nintendo-switch
佢而家都係不停出限
其實主要唔係睇字 係靠自己諗點過
理解到啲動作就得,唔係靠睇字解迷
幾個月前係信和買過個插jc既手制,上手舒服過跟機果個,好似唔洗$100,佢上面有個tc頭可以俾你插線差電(不過無跟線)

我覺得幾好用 你俾果個老實講,當你無再玩d兩對jc一齊用既game果時,就好難再用得著
明白

另外想問下, 對joy-con叉滿電擺係度2,3日, 其間冇用過, 又冇連過主機, 再連返, 得返一半電係咪正常?? (主機有開過用另一對jc黎玩)

唔該
呢個無留意 佢好似扣一格就已經差唔多一半
做咗個 LABO analog 行針鐘嘅雛形. 有冇巴打有興趣完成佢?

https://twitter.com/b24680b24680/status/990264096284016640
4月咪又係冇,得隻紙皮低b game
終於知個醜字點寫
🗑放入去啦
呢度都有班打手圍爐鴕鳥啦
搞個任豚打飛機比賽重好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞