[Switch/3DS討論區]|Gundam|任天堂LABO|火影|Southpark|(85)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
吹呀
基佬聚
之前啲zelda同埋mario
同埋佢好似可以emulate埋wii啲game?
有冇巴打入咗night war?
入咗大金剛,數數下買咗差唔多10隻驚
WARNING: 無得中途轉funky mode同normal mode, 隻game好有挑戰性

download game係咪無得攞nintendo points?

DL版5%回贈 實體1%
無曬氣球死左會點
好過隻on9 卡比好多
未玩過wiiu版,玩咗original先,第1關已經玩到黑人問號
我第3關好似卡比咁鳩衝死十幾次都過唔到 要慢慢黎
但玩落又幾好玩
好少玩呢類型嘅game
每關嘅重玩性比我想像高好多
沒錯

就在 AQUA STYLE 為了紀念『不可思議的幻想鄉 TOD-RELOADED-』製作完成所舉辦的完結紀念現場演奏會&最新作發表會「LiveWanderer Ver.2.00」中,正式公開下一款東方同人作品『不可思議的幻想鄉 -蓮之迷宮-』將於 Nintendo Switch 平台登場的消息。
スイッチ向けに新作開発中の須田剛一さん、5月26日のイベントで「特別な発表」を予定
no more hero 吧......
請個聲優好平之麻
對今次no more hero 失望, 變左幾款小遊戲咁
玩緊g-gen,唔覺好似你地講到咁差

好多關都知你地如果有勁機就玩無數
就專登分開自軍同npc好遠

0079打阿包華古時
自軍一張地圖,關卡俾你用嘅木馬號另一張地圖
兩張地圖都有一隻自護大空母,要同一turn一齊打爆佢
之後自軍同木馬號合流一張地圖
但一個喺最頂,一個喺最底,中間夾住自護大軍
無論自軍有隻獨角獸,都冇可能兩三回合衝到去打埋木馬號嗰份
結果都係要你用關卡俾嗰隊木馬號打,冇得無雙
有啲關就喺有自軍出戰之前,整一小段劇情,冇自軍出戰,只用劇情內嘅機體打

我玩緊0083,頭三關都有,第二關熱砂攻防戰要用3部全滅敵人11部,3回合限時 我打咗兩次先過到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞