[Switch/3DS討論區]|Gundam|任天堂LABO|火影|Southpark|(85)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
突然覺得joy con係我玩馬車轉彎果陣好易守錯
轉去買pro制好唔好
定我可以去買xbox手制再買轉插比哂switch+ps4用?
冇boruto 不了
好過某隻冷飯DELAY到影都冇
ggen我覺得真係極度不推薦,
如果我話呢隻ggen係bandai撚狗之作,
有玩過既人無人會反對,
一定要係任系玩機械人戰棋既,
不如拎返部3ds出黎玩bx好過,
啲錢拎黎買其他switch game仲好

新ggen出左成年幾兩年都未玩,
堅持一定要係任系度玩gundam既,
又唔介意中伏比錢買舊屎玩綠角無雙既,咁就去馬啦
守錯意思係?
會唔會係開左體感?
沒錯,NBGI堆冷飯真係出得衰過人........日版/中文分開,再唔係好似火影咁唔出4。
留o黎買其他GAME好過
bandai近年有邊隻唔撚狗
而gundam係屎中之屎
成日控個蘑姑
但係好似跟唔到我個腦想轉既感覺咁
諗緊係唔係手制問題
確定熄左體感?default 好似係開
必買
消費班死忠唔係最大問題,
模型玩具果啲都偶有佳作,
game黎講直到最近期既作品gvs直情當班死忠係白老鼠呢下真係到左底線

不過咁講,如果下隻ggen肯用返以前超任果隻玩法,
6角型地圖,生產啲機體黎自己操作,
或者有啲創新既玩法,
我會又係成隻狗咁衝去買
應該係開咗體感啦,default 係開
玩緊時暫停 / 揀車時按減號
再去熄體感
switch 呢部機真係冇撚用
唔買佢啲撚狗之作 邊有奶粉錢出game比switch

利申 明知被撚都買左
ps4 呢部機真係冇撚用
又唔帶得出街, 又大部
d game又大容量, 碟又整花
又冇mario又冇pokemon又冇zelda
正垃圾
點會唔帶得出街

點會冇mario
你比人呃左啦, 快D報警備案啦
屌呢張圖我比like, 真係笑左出聲
想知下面啲人覆佢
switch 呢部機真係冇撚用
ps4 呢部機真係冇撚用
又唔帶得出街, 又大部
d game又大容量, 碟又整花
又冇mario又冇pokemon又冇zelda
正垃圾
點會唔帶得出街

點會冇mario
屌呢張圖我比like, 真係笑左出聲
想知下面啲人點樣覆佢
唔好同佢癲啦好心你
US - Kirby: Star Allies 系列最高首月銷量達成 (下載版不計算在內)
US - Kirby: Star Allies best debut in series (下載版不計算在內)

唔知佢係by revenue 定by units sold 唔識譯
同星之卡比Wii(前最佳表現作品)相比, by revenue 表現 +90%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞