[Switch/3DS討論區]|Gundam|任天堂LABO|火影|Southpark|(85)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
老老實實佢出DLC都唔代表D咩
上星期出爛閪龍諗住CALL成班中同打
有FD話:MH呢隻驚你停左玩,你再玩唔知點解會好悶,就算出左新龍
一係就直接無視,搞到而家我無伴玩都廢時開機
呢條龍又一定要有FD開集會打先得
我寧願佢遲D出多D龍打會開心
若果玩到果D惡魔地獄級,我怕個LABO頂唔住
btw
真係有廠走去試下支援
真係好事黎
猩猩仲未出
佢快啲出大合葬啦
的確.........LABO 起碼比左幾種模式玩法你,睇落應該冇WII年代堆體感咁難寫。
尤其呢個鋼琴.........整番隻音樂驚成本應該都唔高得去邊。
部switch 咁好賣但冇乜正常game出唔止跨張直頭震撼啦
臭蟲論
伏咪又係要照買,呢部廢機咁少game唔買就冇game玩
痴線佢咁玩我覺得好正
見到各大討論區話labo垃圾爆死
戰神會大賣既比人打臉就覺得好好笑
仲有人話日本市場係彈丸之地
mhw出果時班友就唔見哂
有,只不過唔多想出落switch 呢d廢機度姐
mhw出返係d正常遊戲機度就大賣
佢地公司3隻音game都support就爽
買啦,唔買都唔多其他選擇,唔通買印度game咩
又係度j銷量
佢地都算係有心更新
LABO太脆弱喇
你玩D痴線MODE分分鍾玩幾場就爛
話就話紙皮唔緊要,但砌果下先係野
睇佢地會點改造呢樣野,如果紙皮都得,或者可以試下其他物料既..
每次都多十幾廿首免費新歌 又更新tv mode 同依加又加labo mode
冇起game玩上黎真係狗屎垃圾都要買
期待後續發展
冇計啦,ps4大競爭呀嘛,學似switch d廢機冇乜game出連低b紙皮game都要焗買咩
睇下D廠商配唔配合啦
N年前WII GAME一大堆儀材for 體感GAME
點知最尾三廠都好似唔多用得著咁
如果我係三廠要咁撚麻煩,我不如出返傳統遊戲算
所以我都係想知老任之後會點部署多過睇三廠
講音樂驚最有經驗一定係KONAMI,不過而家佢課金賺到笑,邊會同你咁樣出隻音樂驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞