[Switch/3DS討論區]|Gundam|任天堂LABO|火影|Southpark|(85)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
無玩好耐想問夏洛克,月兔同埋聖拳出到VER幾
小夏最多,呢3隻雞各自都有4款(好似係)
以前覺得白貓算係抽卡game裡面比較特別,
行真人體力制,無日任去迫你登入,
送石送到好似花之戀壽司咁,
果期課落去都仲過到自己,
依家係都要做返主流野,以前果啲活動角根本用唔返
希望老任隻game唔好太hea
我記得我退果下係因為
有一期完左新年POOL無耐(夏洛龍果期)
之後情人節限定,果排活動要打協力刷材料(之前都有單機刷料)
本身都覺得好撚辛苦架啦,點知果排點打都中唔到隻限定
入協力用月兔法比人秒踢就頂唔撚順成隻GAME DEL撚左
買左猩猩嘅巴打好唔好玩
你地用緊咩卡?
200gb個價錢
巴打

我想問大富翁 歐版可唔可以同美版一齊玩
sandisk 64gb
5月29日 Free Update
有玩開2D platformer就唔好錯過啦
話說上2個星期同FD嘈過switch會唔會買dl版仲好
因為話好多GAME本身你買完實體返黎都仲要DL野,仲要好大下
不如直接買SD卡+DL版就算
但我買親果D都無咩呢D野
究竟會唔會DL版好過實體?
$ is king
新版左 joy-con
wow
話說上2個星期同FD嘈過switch會唔會買dl版仲好
因為話好多GAME本身你買完實體返黎都仲要DL野,仲要好大下
不如直接買SD卡+DL版就算
但我買親果D都無咩呢D野
究竟會唔會DL版好過實體?
呢樣野重來都係睇$,sd card又唔係平,一張128gb裝到幾多隻game?而且好多時dl都貴過實體
其實2D platform 都無大廠出game咁濟
不過最佳都實至名歸
而家可以用返上年/前年果d角
有class change 重新洗過牌
dl放二手都得,同埋呢部廢機冇乜game出買dl版重空虛
咁labo一定係最佳紙皮遊戲
紙皮都夠膽當game咁抵死
一定好過隻低b卡比同紙皮labo
dl唔平過實體3份1以上都唔值得買
唔洗咁多成本都收返實體價

不過任豚智障鍾意買記憶卡
可以跨平台玩的,PS4 唔開放嘛
逆轉裁判幾時先有新作
我一開始都好似你講咁諗
事實發現你dl板買返黎未必岩玩,成隻game就完全放左係度(我放左sp2同異度係度)
反而你實體買返黎唔岩玩/玩哂,你可以放左佢 成本會變到極低
所以我個人覺得,除非隻game係隨時都可以拎出黎同樂eg馬車/炸彈人
或者係長期玩既ONLINE GAME(SP2)
唔係既話都唔好買DL板
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞