[Switch/3DS討論區]|Gundam|任天堂LABO|火影|Southpark|(85)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
我想問G-gen有冇中文?有我即買
仲未收工去唔到game鋪問
我想問G-gen有冇中文?有我即買
仲未收工去唔到game鋪問

ps4都同步有中文
咁都唔移藉埋
有冇消息會出?

BTW
G-gen正日仲貴過偷跑
本日4月26日は、ゲームフリークの創立記念日です。
株式会社ポケモン様から、素敵なお花をいただきました!

皆さま、今後もゲームフリークをよろしくお願い致します。
Nintendo Switch版「DEEMO」楽曲追加パッチVer1.2の配信がスタート。最大で5曲の楽曲が楽しめる体験版も
http://www.4gamer.net/games/394/G039497/20180426126/
BOW算game界近幾年嘅突破
早排大叻好多巴打話幾好玩果隻indie game
light fall好似已經出左
有無巴打有戰後報告
舊唔舊真係唔關事 但呢隻驚係普遍劣評
雖然無咩期望, 但又真係幾想買g-gen
今年點過2000萬
上年紅綠帽超高水準都冇
淨靠大亂鬥都唔得掛,真係考起新社長
唔撚係掛
過左E3再講
大亂鬥,pkmon,FE,耀西
再加一到兩個新作同一大堆port
好猶豫 買唔買紙皮好
無小朋友
但見好似幾頂癮咁
屋企有貓?
仲意為係高橋伸也做下一任社長
睇撚錯高橋由伸
新一代TMNT 咁樣衰
Mr. Furukawa said he would make sure "Nintendo Labo" will be something that customers can enjoy for a long time.

Kimishima said stay tuned for many unannounced titles for the Switch.
怕無位放 香港悲歌
呢個就黎比人炒啦
新社長上任當然要整個ND 造下勢

FF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞