[Switch/3DS討論區]|Gundam|任天堂LABO|火影|Southpark|(85)

1001 回覆
19 Like 3 Dislike
冇game出重學人on奶收費
E3前放機咁on9?
痴線
依家先知原來有燈
但係點解switch 一路都hidden 咗
間唔中會著架
唔係好明顯咁解姐
其實joycon都有home制燈
屌呢樣真係唔知
原來有燈
大新聞
任豚冇game玩要玩手制個燈
SW個手機APPS係咩名
想DL黎睇下自己個時間
係咩區架?
switch parental controls
我有玩,純粹畀你參考下,我玩左一日頂唔順即刻放返出去。原因:
(1) 故事模式關卡設計好簡單好求其,有D位好明顯根本無諗清楚,例如有時要踩彈弓跳上上層,但係上層就 keep 住有隻怪獸徘徊喺 landing spot。
(2) 打第一級 boss (變身前 boss) 完全係靠運氣,試過幾次個 boss 無啦啦自爆,基本上都係 keep 住行黎行去唔犯錯就等到佢自爆。
(3) 打第二級 boss (變身後 boss) 打到火都黎,同一個套路不停重覆,個 camera 視點又 set 到極難睇自己究竟去左邊到,又分唔到個 boss 究竟落左地未。打 final boss 佢其中一招 area attack 要避 D 圓圈,但佢個視點根本睇唔到玩家有無踩到D圈 (你 youtube 搵下就知)。玩 2 player coop mode 仲大鑊,個視點有時淨係見到其中一個 player。
(4) 我玩炸彈人就係鐘意行嗰D十字路口位,但永遠去到第二級 boss 個場就一味一片空地乜都無。

利申,以前 Hudson 年代忠實 bomberman 玩家,真係好懷念當年嗰種 2D 扮 3D 既畫面,D 關卡設計好有心思,boss 弱點又合理。

我集集炸彈人都係玩故事模式為主。其實今集多人互片模式應該都好正,可以買新角色用特殊技。只不過我極少玩 multi player。

個人意見而已,歡迎討論。
我之前去Party room玩 4對情侶
兩個一隊玩到好high
算係易上手
但要係咁刷錢買野好煩
我係咁連網先買左幾隻角色
但仲有好多場地未買
https://www.youtube.com/watch?v=WTfStpB2uX4

One important point confirmed during the stream: Ys VIII runs at 30 frames per second on Switch. There has been some debate about the action RPG possibly running at 60 FPS, but NIS America has confirmed otherwise.
我之前去Party room玩 4對情侶
兩個一隊玩到好high
算係易上手
但要係咁刷錢買野好煩
我係咁連網先買左幾隻角色
但仲有好多場地未買

其實今集 multi player mode 先係戲玉,有幾個要畀錢買既角色 (如 Option Bomber A & B) 係一定要 multiplayer 先有用。同埋我以上列舉既問題,的確只在故事模式出現
5月10日(木)『無双OROCHI3』の続報を公開!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞