[本地足球] 2017/18 港超聯, 亞冠及香港隊討論區(141)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
多錢到500億搞完機械人乜乜柒柒都可以每隊畀1億
靠足總既2015-2020計劃「力爭上游 萬眾一心
」就死得
在 5 年內發展一個可持續和獨立運作的全職業香港超級聯賽,每場平均入座率達至 3,000 人
次(以 2014/15 球季為 1,250 人次、2015/16 球季為 1,600 人次、2016/17 球季為 2,000 人次,
以及 2017/18 球季為 2,500 人次為基準目標)
平均入座率達至 3,000 人? 中下游隊場場fullhouse都搞唔掂啦
有啲場Maximum capacity都上唔到3000添
先唔講足總d垃圾管理同制度先,但其實足總有錢都搞唔起個聯賽,d波一路閪、又冇人肯投資落球隊既話,足總有100000000億都冇用啦
自從贊狗走失之後就冇再上過網
true
佢上個cm好似係前個小圈子post嘅1001嚟
一味追求入場人數
硬件嘢剩係得TKO

王6c屋企又話套丁賺十幾億,拎d出嚟搞波都唔得?
可能真係9 sir講得啱話未來選立法會計劃有變?阿爺唔科水?

[/member]
你又做乜撚
嘩羅曉聰你講咩呀?
咩叫套丁呀?
南區區內又唔多見宣傳品(好似)
球會主席又唔喺自己公司落南區廣告
南區迫住成日星期六下午踢

無視六日黨
新潟跟畜力出人規則?抑或照好似前幾季橫濱咁不
總之元朗快散班,球迷唔使再ff了
大概就係
I am crazy now
幫佢手搵6c喇
我怕佢入去坐都放fake news出唔返嚟
學印度每隊買粒星返黎
平均入場應該上到2000
你覺得告邊個容易
不過算喇 出到去都冇人識你 唔洗驚

羅曉聰踢監獄聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞