[本地足球] 2017/18 港超聯, 亞冠及香港隊討論區(141)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
G持中国輝走人
10隊雙循環,得18場波,又話冇機會比後生仔出下,精英盃又變耆英盃
中村又真係幾啱傑志打法
佢個踢法直頭好夾,係油渣走左去用 bmw
Fake prediction 聰
嗰張循環圖又中
若稍後夢想全取三分,流浪就提早宣佈護級失敗,總監李輝立賽後指:「早已料到會護級失敗,球員還是很認真作戰。球隊外援未能發揮出應有作用,而表現最好的本地球員都在季中離隊了。」李輝立指,尚未決定來季球隊去向,但大前提是要先有投資者贊助球隊,亦不排除會在甲組比賽。
一個係前場跑到成隻狗咁
一個幫你擋子彈
一個破蛋

咁都叫發揮唔到作用
嗰張循環圖又中

季尾白頭佬見到班後生仔咁落力好感動
每季都唔知下季有乜隊仲會玩
每季都仲要擔心邊d唔玩
港超真係好肉酸
得罪講句,大家瘋狂討論邊個會轉去邊到既時候,仲有乜隊會搞都未知啊,隨時轉去個殼到咋

又無野可以逼到足總改變改善
我夠知要撐本地波,入場先幫到
你年年咁樣點入場,點樣叫朋友入場
每隊波輸都可以唔洗降班,贏又無意義
點解要出錢出力入場撐一個咁樣既足總咁樣既足總
真係好撚on9

香港人咁都仲要硬食一個咁既聯賽
真係好撚on9
腳朣都唔係為聯賽著想可以點
至於傑志今屆的組軍情況,由於我們累積了一定數量的本地球員,加上有傑志青年軍逐漸上位,傑志今屆組軍開始變得較為有條理,簽入的球員祇限外援或「半外援」,而本地球員可以不假外求。期望未來幾屆亦會以同一模式去組軍,球隊的組成是六名高質外援、加上約12至14名的本地一線球員,最後再加入四至六名高質青年球員成軍。

嘉緯均宜幾時走,唔好係到浪費時間
12-14名本地一線球員,如果唔計入籍既話數都數唔到
本土無一線兵
養住安基斯保連奴,後者又打唔起但又有得出,然後話老大哥都要畀心機
足總只係想服侍班小圈子老細既利益
怕d腦細退出唔玩,焗住奶
咁馮奇係咪同馮凱文搞凱景
果時講果隊想升既甲組中游就係呢隊

冇fake news到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞