[本地足球] 2017/18 港超聯, 亞冠及香港隊討論區(141)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
澳職10隊 K league 12隊 馬超12隊

唔知港超憑咩搞到12隊

近10年超過10隊既球季 唔係有業餘隊就假波隊

屯門普高同愉園仲試過踢唔晒一季就散班

近既上季港會畜力兩隊趕客波業餘波 拉抵晒入場平均數
質素所限
本地兵唔夠班都無計
本土6隊 加兩隊外隊 e.g. 新潟天鵝, 澳門賓菲加(全職搞既話)

應該唔錯.
澳職10隊 K league 12隊 馬超12隊

唔知港超憑咩搞到12隊

近10年超過10隊既球季 唔係有業餘隊就假波隊

屯門普高同愉園仲試過踢唔晒一季就散班

近既上季港會畜力兩隊趕客波業餘波 拉抵晒入場平均數

傑志對港會 買傑志收下息都好呀
腦屍平時去開邊度收港超波d息?
一路都係CEO想,大家都知個聯賽唔夠比賽比球員,3循環只怕有球隊唔肯

例如「點解呢場係我主場,我唔想比錢直播」
我不了
腦屍不受錢財身外物引誘,實在欽敬

近年衰極都有8隊本土啦 駛撚要外隊咩
老師我溫書都無時間啦 點受錢財引誘呀
由初初結識分秒隔不開儘管世界競賽
新鮮的感覺泛起 不知這感覺是不是愛
香港咁細 第三循環搞中立場 無傑東既比賽盡擺旺角場 班細會實開心
玩季後賽好過
競爭性大d
不安
有傻思事
MKS中立場不如回歸雙料娛樂啦…
李嘉誠都好有錢,四叔都好有錢,呂志和又好有錢,郭氏兄弟又好有錢
政府 足總最有錢
每隊擺1億做資金都好過500億搞機械人
https://youtu.be/an4YOkREw7I
樂仔第4球幾快下
to be fair,腳腫有錢就唔洗正苦科水搞山雞計劃啦

正苦係有錢,但d錢唔可以去球會度,依家唔係足總需要錢而係d球會需要錢 傑志個石門馬會都係比一半,一半要自己比,果筆錢有邊隊肯拎出黎…

果時天水圍飛馬都叫起碼有搵過試過私家訓練場,但紅火蟻 其他隊呢?季初講完當做左…
BB唔夠佢跑
條女真係好撚索呀!! @!WASDE@EQWD@@#ASD.....潮文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞