[本地足球] 2017/18 港超聯, 亞冠及香港隊討論區(141)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我珊著褸屌裙去金像獎
Red Bull 玩港超?
我老婆
村短你收收皮先
佢次次都只cap me上唉豬
聯華紅牛變凱景紅牛?
相呢???
聯華嗰期紅牛仲未買球隊

睇下今次點玩/投資幾大
元朗姓郭既自己出錢都夠組青春班啦 唔知係咪同王6c反左面
港超聯 承認失敗 李輝立:下季未有打算

夢想FC周日(15日)於主場不敵陽光元朗後16戰得13分位列「尾二」,與榜尾的標準流浪有8分差距,流浪在聯賽只剩3場下,數字上仍有機會護級,不過總監李輝立於不敵和富大埔後就指:「已經計到自己班次喺邊,今年隊波組織真係好差,外援要自責,因為好多個都達唔到水平,踢得嘅就唔係傷就病,依賴嗰幾位華人又走晒,剩落嚟呢啲都係無咩港超聯經驗,夾硬頂住上都要捱埋去。但佢哋都叫交到功課,唔會放軟手腳,無放棄咁為前途盡力去踢。可惜今季踢親6分波都係輸,優勝劣敗,降班已經早成事實。」

球迷都關注流浪來季組班事宜,Philip透露球隊暫未有打算:「最緊要贊助商肯燒銀紙,我哋青訓過去幾年算成功,出咗唔少新人,有幾多球會肯犧牲成績,年年畀幾百萬,明知自己降班都要組班呢?有贊助商的話就會繼續支持落去,希望盡力搞好隊波,就算唔喺超聯咪喺港甲,最緊要有誘因令贊助商支持。」
呢條肥撚樣食屎夾收皮la
yusukeigawa_4 香港滞在記#9

香港での大先輩「中村祐人」。
香港に来てもう7年になるみたいです。
香港に来てから、中村夫妻に井川家はお世話になりっぱなし。そんな中村夫妻と銅鑼湾(コウズウェイベイ)のローカル店で飲茶。
出てくるのが早いし美味いし安いしの3拍子が揃ってました。
好食❗️
#香港#hongkong#銅鑼湾#causewaybay#飲茶#美味しい#ローカル店
#安い#早い#3拍子#好食
#中村祐人#香港プレミアリーグ
#thanks#多謝

終於同中村去飲茶
旅遊大使
循環圖
垃立件衫
睇多幾睇就厭
cannybb?
有年七隊咪打4 round
正啊
件衫ok wor
10隊 3round最好
做咩係咁post垃垃篇野 起碼前後4 5次
人地有男朋友架啦
收手啦

im watching u
齋講今季
隊隊都知垃包艇,但見其他九隊都無交行貨,最多係有啲輪換,但無揸流攤
垃立都係賤在唔增兵,但流浪啲球員都有出盡力踢

證明咗無降班都唔代表球隊會hea踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞