[本地足球] 2017/18 港超聯, 亞冠及香港隊討論區(141)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
超齡了

用tsun dai都得
個腰包想點
大佬咁撚勁,啱啱踢完而家又講緊紐卡數對阿記
【網民估做緊愛】NGT山口真帆玩直播 有顫抖喘氣聲
2016-11-1418.3K
即時娛樂
日本女團AKB48姊妹組合NGT48成員山口真帆,早前同fans進行直播交流,當時佢聲稱自己係瞓喺酒店床上,但期間佢聲音開始顫抖,又發出奇怪聲音,讓網民懷疑佢係邊做愛邊直播。

現年21歲嘅山口真帆透過直播宣傳寫真集,當時鏡頭影住佢瞓喺床上,但直播開始後,發現佢突然間聲音開始顫抖,又出現奇怪嘅喘氣聲,仲有肌膚碰觸嘅聲音,加上鏡頭不停留搖晃,網民即大為吃驚,懷疑佢喺直播嘅同時,正與男子發生性關係。

對於網民嘅懷疑,山口真帆當然作出否認,話大家想像力豐富,指自己沒氣力聲音先會顫抖,又解釋鏡頭搖晃,係因為做腳部運動,而其事務所方面就直斥影片係被加工,先會有奇怪嘅男子喘氣聲。

Mk
老mk
亞運連A級賽都唔係,唔好太期望梅州放人喇
港甲有隊叫凱景申請上港超,凱景搵到RedBull贊助。此外,早前有傳已派隊角逐新加坡聯賽超過10年的日職球隊新潟天鵝,也有意「空降」港超,惟目前未有新消息;幾已穩奪港甲冠軍的港會也表態願意升班。至於上述3支新球隊能否如願亮相來季港超,則有待足總定奪。

香港紅牛
凱景紅牛
巨型班
Ceo做到嘢,成日話我話廢
同rb萊比錫個堆波一齊全球合作不得了

我港雄起啦
聯華紅牛因為在2006年開始得到紅牛集團 (Red Bull Energy Drink)的贊助,因此球會便由本來的聯華足球會,改為聯華紅牛。

不過當年有冇大搞到啫?冇吖嘛!
着返條褲先
可以用羅素
given中甲肯放人
果時冰河期
唔算數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞