仲有無人記得跑online

1001 回覆
1537 Like 75 Dislike
曾經07年係頭100名 之後比人昆左ac 真心隻game真係識到好多朋友 亦識過1個有錢女
樓主一齊玩?XD 有幾次有再ON上去玩 但太悶
聖心1314 hi
嗰時死草難草為左隻大隻仔可以係四心到推
心諗幾撚型
嗰時仲未有反石 每舊石都要避
屌online
記得小學嗰陣喺公園識咗個男仔,自己又唔識打速成佢教我,點知我補習老師黎咗要補習無得玩,我無熄到電腦補左幾個鐘,點知返到黎佢真係企左喺到等左咁耐 好彩中途無人搞過部電腦,到而家雖然fb重係fd但都無聯絡 原來都有成10年話咁快
卍Edmond卍
軍曹1028
呢個係我最記得既user name
因為細個成日上youtube睇佢玩dr hell系列
然後跟住佢行個條線練技術
洗經第一名?
前幾年都仲有比女同學叫返去玩
Call me?
以前日日打團戰
大改之後就無玩
韓國server啲角色得1隻要比點數買 其他都係用TR就買到
唔似跑online Kay同之後出果啲就全部用點數先有得買
留在彼此的身邊
飛天拼圖
對不起我超厲害
仲有FING頭小吉

個陣2006年開始玩 一放學就玩 玩到黃飛鞋 以前係小人國成員 最勁嘅公會好似有究極同無限? 好中意玩雪女同大白沙
識佢 當年同佢一齊玩外掛,好多技術都係佢免費教我
之後仲一齊轉打lol
以前最中意玩30人場蜥蝪叔叔,記得晒d車點黎,反石儲怒冇難度
早排玩翻已經好唔靈活,成日炒車,feel到自己老了
接力洗經場
一開門就完爽撚到
有咩爽得過玩簡危空裝贏班有裝
以前好興30人隨機場
我同個fd
一個唔玩企係終點附近
一個就負責跑
我就個個圈係終點爆氣,撞死晒附近d人
最後得佢衝到線
跑王個仔係度嗎

又試過玩真四人同心
同fd分開兩隊
開始之後唔玩,
等d傻仔斷晒線後兩個1on1 好爽

而家港ser同台er合併左,好多台狗
又有好多洗經場
想搵個正常既場都難
唯有開左隻game入去一人跑步
d人個個重裝,已經無可能技術取勝
慶幸佢10年都未執,得閒可以開下黎懷面下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞