仲有無人記得跑online

1001 回覆
1537 Like 75 Dislike
依加啲鞋多到我連個名都唔識
納魯西斯仆街要仆好耐
我記得除咗主角矮仔,大隻仔幾好用
魔>天使>極速>閃電>月亮>太陽>星星>銀河

仲有果個雪地農場以前騎動物上個跳台可以飛天 好好玩
依家改左唔會
樓豬都算後期
以前啲唔係洗經嘅接場真係好撚好玩
0607開始玩算唔算
我升極lv都升唔上魔鞋得個飛
依加好易升lv

隻game唔係06,07出?
我記得個陣小三開始玩
09,10應該係最多人玩嘅時候
06年出果陣一lv幾十萬, 一場都係幾十經
依家一lv幾千萬, 一場有裝成7萬經都得
點做到一場7萬經?
我仲記得
嗰陣小學生嘅我偷咗好多錢去買春之代言人嘅ac
最後比人呃咗
嗰陣太細乜都做唔到
依家諗返起都覺得自己on9
公園好多人會呃人錢 好彩我無錢比佢呃

我呢世都唔會忘記
嗰陣響地鐵站交收
係一個金毛mk仔
佢就咁用紙寫個ac同pw比我
之後我返到去係入到 真係佢ac
但一日都冇 一個自稱春之代言人嘅女友打電話比我
話: 你點解有佢ac?我係佢老婆
之後好快比人改咗pw入唔返
我打返比個mk仔 佢話瞓緊覺
之後就不了了之

春之代言人 係咪姐係fing頭小吉
跑online都可以扮老屎忽
屌唔記得左港跑好少幾倍exp同埋無左上角果個buff
泡跑成日幾倍exp, 仲有得左上400%+幾百%占卜buff
以前為左拎升紅魔鞋送果個藍火鞋配方
專登掛接力場掛到紅魔
之後斷下斷下咁玩
官方又改低升lv既經
幾年冇on 個ac變左紫天
我好鍾意儲45%怒個條龍,為咗佢係咁刷exp
混沌戰
大運會
上年十倍經定唔知幾多倍都淨係做到五萬
咩名
雪花抄
小五個陣日日loop
仲有fantasy land 已經可能十年無聽 不過我到依家仲記得每一句歌詞 真係童年回憶黎
今年暑假個活動頻有占卜形幾百%水, 唔知谷谷出唔出
你留 我搵你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞