仲有無人記得跑online

1001 回覆
1537 Like 75 Dislike
有冇危手係度
我好記得啱啱開始玩嗰陣係夏格嗰段時間 之後認真玩已經係中一 由9唔搭8瘋人院玩去到自己開騎團
仲有個女仔招情之後佢出埋點買晒啲結婚嘢 原本佢嗰陣約我去睇戲 之後冇出到就不了了知

玩到好後期 幫skeleton同佢哋分團成日打團戰 然後再玩玩吓就比人永封咗

大ac比人封完之後細ac都冇咩心機玩 追返大ac個lvl紫電鞋 合埋藍火鞋翼同紫火巾就冇再玩落去 身邊已經冇人會玩跑 依家on跑都好 成個server都係台灣人 又冇晒以前啲「淫場 pw000」、30人通接力洗經

感覺上依家要靚裝都唔洗好似以前咁要晒好多點 依家做一做任都送套世界皇者 以前大ac都話要入點先有春、夏裝 依家你個ac一耐咗冇on又送魔修又幫你回裝回寵 已經變到冇以前咁好玩

唉 好多童年回憶都係跑online度發生
以前仲成日就去整新聞😂
韓國 香港 台灣 既update
夏格維斯真係神人
個D煉金裝玩勁耐都無料
留在彼此的身邊 牽著手再繼續飛
以前小學嗰陣玩韓跑識左個同年嘅
宜家都仲有聯絡
果陣識得用bug贏真 四人同心
開房教學然後收裝
綠區爆氣撚
用bug跳入公園遊樂場
公園女神後面潛水入地底
跳上公園後面森林個瀑布
跳上公園條橋
四人同心 跳入敵隊
運動會
黃峰裝
有裝裝得啦
話說有幾多人唔敢同d現實朋友講自己玩跑online
明明當時跑online大部分都係中學生 小量大學生
唔知點解比人的感覺係小學雞game
因為谷氣promote手法, 明明韓國都無咁, 香港係都搞到係小學雞先啱玩
依家啲鍊金/乜鳩系統多到癲
比啲石你都唔知點換裝,同埋啲材料根本就唔知點拎
完全唔識玩 有啲場又要撞啱個時段先玩到 on99

泡菜出返舊果套衫
好掛住以前合裝要洗咭
其實根本冇問題 但唔知點解實會比人笑
有熊貓寵同女神裝
留名
推下post先
公園算中早期啦
但樓主po嘅公園 入bug位已經係好後期改版嘅事 個時農場都出左十世

當年精通所有bug 日日就去公園bug上瀑布
同個女同學日日傾電話玩跑
成日開唔同map搵入bug位
升中之後就冇聯絡過
鄧麗欣
fing頭小吉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞