仲有無人記得跑online

1001 回覆
1537 Like 75 Dislike
以前係傾場r fd同搵人傾電話
有幾個fd到依家仲有聯絡
上幾個月仲一齊去左台灣旅行
黑色公會會長翼好撚型
好想搵翻係入面識嗰啲人 之前上去發現好多人都冇再玩 自己都冇心機玩
後悔幾年前為左課pad
賤賣左個ac......
成日有班人自稱龍義係農場搞事
仲記得咩接力場掛機
無見過面 記得有個人住跑馬地 佢叫我搵佢玩
我同佢講我唔撚識去
Pad我都玩緊
真㗎
跑online曾經有條女喺公園問我可唔可以做我女朋友之後日日傾住電話玩 跟住我都唔記得點解冇聯絡,嗰時先得小五 而家連佢電話都唔見埋

仲記得佢user name叫010898 唔知相唔相認到呢
記得
個陣屋企唔點比打機
一日一個鐘
係咁開AC試角色....

同期仲有heatproject
場場Bug
Bug到邪道變正道
個陣小三為咗同fd玩求咗我呀媽好耐買隻$65嘅安裝碟 個陣唔知有上網down呢啲野, 部機又得256mb ram玩唔到又求呀媽換條512

朝早7-12點趁呀媽返工就同fd傾住電話玩, 講起情侶試過男扮女呃人, 當事人唔知但佢啲fd就識穿咗我
公園都後期喇
公園都叫後 農場就真係後
用外掛會被人封AC的,但BUG就不會,以下只供參考:
跑online外掛洗錢方法(最新bug錢外掛)
1.入跑online商店或者鍊金術店點選你要的東西按贈送!(送禮物)
2.贈送的名稱:王朗希(佢玩外掛,所以變左官方封閉ac)
3.跑online商店會出現【贈送過程發生錯誤!】
4.因為發生錯誤所以沒送去物品都唔會扣點數同TR
5.物品贈送完後,登出再登入就會出現你要的物品!
6.一定唔會比人封ac
7.贈送「傳說的火焰翅膀配方」系統會贈送110點數和25000TR比你
8贈送「投球蟲盔甲」系統會贈送100點數和5000TR比你
9.贈送「獅身人面像翅膀配方」系統會贈送200點數和6000TR比你
10.贈送「傳說的火焰髮型配方」系統會贈送300點數和7000TR比你
11.贈送「紅色愛心翅膀」系統會贈送240點數和60000TR比你
12.贈送「黑暗的惡魔鞋子配方」系統會贈送160點數和60000TR比你
13.贈送「投球蟲殺球」系統會贈送260點數和25000TR比你
14.贈送「10個招財貓」系統會贈送1000點數和5900TR比你
15.贈送「道具修理」系統會贈送120點數和56000TR比你
16.贈送「熊貓鞋配方」系統會贈送360點數和12000TR比你
17.贈送「很鹹啊」系統會贈送150點數和60000TR比你
18.贈送「惡魔的手套」系統會贈送300點數和8000TR比你
19.贈送「1個招財貓」系統會贈送300點數和5000TR比你
20.贈送「20個招財貓」系統會贈送130點數和15000TR比你
21.贈送「蜂王乳蜜蜂鞋」系統會贈送350點和35000TR比你
22.贈送「乳牛爸爸」系統會贈送210點數和6000TR比你
23.贈送「粗獷豬爸爸」系統會贈送60點和35000TR比你
24.贈送「強壯雞爸爸」系統會贈送70點和35000TR比你
25.贈送「恢復收穫次數物品」系統會贈送70點和35000TR比你
26.贈送「魔法棒棒樹」系統會贈送50點和26000TR比你
27.贈送「熱帶集集樹」系統會贈送50點和26000TR比你
28.贈送「任何人物」
系統會隨機贈送點和TR比你
第一次不行,第二次不行,第三次就應該可以了
呢個外掛真係得,一定ok,我自己也試過
我會用新開既ac買野送俾自己
係咪開返個30人玩下
想幾時
夠唔夠人先
家下當兩個
kiki1

我諗呢個網戀名我會記一世
玩4人同心都好
留名 down定回憶下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞