仲有無人記得跑online

1001 回覆
1537 Like 75 Dislike
細細個好多人玩好開心

個陣好想要呢個農場又大又靚仲有條好長既滑梯可以玩

有無人記得呢個位 可以跳入去bug去瀑布

一入到公園呢個位就好鬼多紅繩痴住你

Dr.hell除咗真飛天拼圖其他我都玩唔到
啲拼圖郁嚟郁去又無啦啦變透明 痴撚線

農場啲牛牛野豬好貴 個陣細個無乜錢課金 最叻買金雞

夜晚就會入傾場同人傾下計r下friend
鍊金只係合到飄蟲裝
細個好鍾意個鍊金既豬鼻 覺得好可愛
只係玩到飛鞋 覺得魔鞋啲人好勁
最鍾意用明明 最憎大隻仔成日撞鳩我

早排down嚟玩下已經無咗以前個種feel
仲有咩無講可以補充下
咩黎?
我仲記得
嗰陣小學生嘅我偷咗好多錢去買春之代言人嘅ac
最後比人呃咗
嗰陣太細乜都做唔到
依家諗返起都覺得自己on9
公園好多人會呃人錢 好彩我無錢比佢呃
我入面都有個情侶 依加人影都唔見
我仲記得
最後比人呃咗
嗰陣太細乜都做唔到

我呢世都唔會忘記
嗰陣響地鐵站交收
係一個金毛mk仔
佢就咁用紙寫個ac同pw比我
之後我返到去係入到 真係佢ac
但一日都冇 一個自稱春之代言人嘅女友打電話比我
話: 你點解有佢ac?我係佢老婆
之後好快比人改咗pw入唔返
我打返比個mk仔 佢話瞓緊覺
之後就不了了之
夏格維斯30人公園場/四人同心
我仲記得
最後比人呃咗
嗰陣太細乜都做唔到

我呢世都唔會忘記
嗰陣響地鐵站交收
係一個金毛mk仔
佢就咁用紙寫個ac同pw比我
之後我返到去係入到 真係佢ac
但一日都冇 一個自稱春之代言人嘅女友打電話比我
話: 你點解有佢ac?我係佢老婆
之後好快比人改咗pw入唔返
我打返比個mk仔 佢話瞓緊覺
之後就不了了之

玩唔撚到
小學個陣揾左個同學係入面結婚
個陣日日放學第一時間就返屋企打電話
之後就係開機玩,個陣儲tr儲到想死
結完婚就大家升中開始無聯絡
大家唔同學校,圈子唔同,
久而久之都無揾大家
而家我仲入得返個ac,
但佢個ac已經比人del左
其實我有d掛住你,你還好嘛
唸起30人 屋企以前部垃圾電腦成日lag 一開場lag撚到仆街 真係要睇電腦心情
我一直以來見到有關跑online嘅嘢我都會記返起比人呃嘅事
7千 買點買撚到傻都得
好記得公園成日都有人招情
7千 買點買撚到傻都得

我嗰陣太傻 為咗隻game偷咗屋企好多錢
傾場先係最好既招情地方
好誇張
樓主啲場已經好後期啦
7千 買點買撚到傻都得

我嗰陣太傻 為咗隻game偷咗屋企好多錢
好誇張

真係人生污點
仲記得果時唔同依家,冇點用skype,discord之類嘅software要用電話去同fd傾
邊啲場
我要加佢地msn
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞