仲有無人記得跑online

1001 回覆
1537 Like 75 Dislike
又開tg gp
係到推post約下戰吹下水咪仲好啦
最後既結果就係post又沈tg又冇人講野
夏格維斯bug場
公園游水bug 商店bug
狂隊鴻福堂涼茶抽寵結果得紀念t恤
校園賽死記贏左上屆冠軍間學校志在R件校服,但多數一開放報名就爆哂人
山羊/熊貓/蜜蜂裝曾經係獨霸一時既神裝
攪珠機系統 算係幾破壞遊戲平衡既野
以前結婚要有131499TR,所以窮鬼學生要結婚真係要好努力咁刷場/求人俾點,求婚成功可以係網上發佈愛的宣言,安排婚禮etc 比起而家隻垃圾濕鳩戒指會更加珍惜對方

13歲果陣跟人玩,俾個讀中7既男仔呃 傷心左好耐,而家諗返好撚on9,條友仲兇9我話唔準用佢送俾我既莉娜鞋 佢個分身ac係排行榜上面第一頁既其中一個(但應該易左幾次手)
如果你都咁啱睇緊呢個post我想講屌你老味你真係好撚垃圾 細路女都呃,抵你讀唔成書,不過都好在受左次教訓之後再玩其他game都冇咁易信人
跑on真心學到野,打字(速成,九方),photoshop,SAI畫圖,仲有剪片
絲打 有興趣留TG?
月經
惡鬼堂?
個時同朋友夾錢一張戲谷卡 4個ac用, 賺到笑
有人話一個月
agger
細過日日玩,mac 撚有無得玩番
笑死。果時好興玩online game食女

利申,差d食過
普危場常客 玩到深藍飛鞋
果陣小學雞5舊水賣左個ac比同學 好撚後悔
Lm
竹記得動漫節求老母買套女神裝俾我,之後就俾個女仔呃咗去,話交換ac玩。我屌你老味, 我好鍾意套女神裝咖
我係賣ac識左個大我成7年mk姐姐

係咁撩我想平d收,最後頂唔順平左幾舊比佢。

但keep左幾年sms,當左我係細佬,我去親網吧打機佢就請我飲野,仲話有人搞我就響佢朵,不過後來唔知咩事離開左班爛仔,仲問我拎d舊書話想學英文同會計。

結婚請飲都有叫埋我,佢老公見到我果樣好黑面,又白鴿眼,話大學生又做補習唔係咁薄啊,大佬我學生哥你想我比幾多,原本你老婆叫我唔洗比。

不過個故事唔係好關跑事,同佢一場都無玩過
記得個陣已經有人係youtube 出教學片
特別記得係軍曹1028
當時當佢神咁拜
好記得當年入咗佢個公會開心咗成日
玩晴空識咗恐怖terror班人
所以嗰期玩番跑online
入咗副團
不過唔記得點解最後冇聯絡
好似係因為冇玩 少玩
記得嗰陣喺晴空結婚嗰個叫小藍藍
嗰陣日日放學都番去一齊玩
好sweet咁
之後好似連跑online嗰邊都結埋婚
算唔算網戀呢

不過咁耐 連ac都唔記得了
咪係
當年同佢玩咗幾場
之後r佢問下可唔可以入會
佢就比咗我入
軍曹1028...
呢個名好熟!!!
煩膠一個
7仔披風時期老玩家留名

曾經係恐怖既成員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞