仲有無人記得跑online

1001 回覆
1537 Like 75 Dislike
雪花抄
小五個陣日日loop
仲有fantasy land 已經可能十年無聽 不過我到依家仲記得每一句歌詞 真係童年回憶黎

係fantasy tale至啱 打錯
呢隻game玩左有7年,之前成日玩 最鐘意係玩踩死諾夫
留在彼此的身邊
可能又升左啦最近出新lv又改低左舊lv要嘅exp
有農場
根本就後期野
係,有d未見過
以前玩韓跑
成班大陸人開外掛bug裝 之後仲download哂人地data pack解密埋 係韓跑個server到hack到乜裝都用得 結果成班人俾人封ac封到2099
卍Edmond卍
軍曹1028
呢個係我最記得既user name
因為細個成日上youtube睇佢玩dr hell系列
然後跟住佢行個條線練技術

我玩哥陣係睇好似叫超級光速俠定唔知乜光速俠,跑極都同佢爭兩三秒
有幾多人係識反石
以前好興30人隨機場
我同個fd
一個唔玩企係終點附近
一個就負責跑
我就個個圈係終點爆氣,撞死晒附近d人
最後得佢衝到線
跑王個仔係度嗎

又試過玩真四人同心
同fd分開兩隊
開始之後唔玩,
等d傻仔斷晒線後兩個1on1 好爽

而家港ser同台er合併左,好多台狗
又有好多洗經場
想搵個正常既場都難
唯有開左隻game入去一人跑步
d人個個重裝,已經無可能技術取勝
慶幸佢10年都未執,得閒可以開下黎懷面下

on9仔阻撚住曬
呢家仲有無人玩 係咪全部小學生
反石,反車,反腳,反鶴都識
唔係送野畀人咩?
差不多 我都玩咗幾年
留在彼此的身邊

牽著手再繼續飛
鐘意玩蜥蜴叔叔的危機
小號
後期啲但佢都係我曾經既回憶
請相信愛力量 將虛構化力量
如何難受都信愛是善良 越愛越強~
當年個我暗戀緊嗰個女同學同我傾住電話咁玩
仲話要同我結婚 不過最後都不了了之
可能係因為冇課金冇道具結掛
好耐冇聯絡過啦 最近玩返都唔記得咗佢個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞