仲有無人記得跑online

1001 回覆
1537 Like 75 Dislike
有tg group? Lm
是咪咁
無錯!
一出game個陣玩左一排之後就無玩
有一段時間好興用外掛bug裝 個陣時我又貪得意玩返
個陣好enjoy撞兩下X就可以爆火
之後識咗一個叫 簡易拼圖嘅人 一齊玩左冇耐就無玩

仲試過開新ac玩外掛 一個星期都唔洗就升到爆lv
之後比人永久封ac
人中
仲keep到而家
之前去動漫節排咗好耐隊先有
Stephy 女神!
㩒一㩒f9 送你一習樓

以前同老婆成日去公園kiss,msn吹水玩game 但後尾有個八婆埋身搞風搞雨拆散我哋 離咗婚 試過但搵唔番 好友都del埋
我以前都有特登入動漫展買跑online啲野
但唔記得係你依隻定琪琪
淨係記得比啲蜜蜂裝撞到仆街
大隻仔+蜜蜂裝
大波蒂著天使LV2/4上衣
慢慢神功
慢快神功
戰鬥小子
迎風月
當年我睇精通第九先可以全精通
siu wing?
留TG?
我玩個陣都未有呢d公園
用低空dj的人先係高手
以前極度沉迷隻比老母鬧到飛起
去到有少少成癮地步
嚴重到係搬屋專登唔裝寬頻 搞到半年冇得上網

係跑到識左第一班網友
有一排同佢地搞拍片
咁岩撞正第一屆金鞋獎 (好似係咁叫) 就約埋一齊拍左條而家柒到唔敢睇既片
又咁好彩贏左 獎金好少 叫做有個獎杯仔
我個次仲要係星期六自己偷偷地出去拎個獎
完全唔敢比老母知道我仲有玩
老母見到我有個獎仔先令關係冇咁緊張
佢問左句點解唔係送隻足金金鞋比我

不過個陣跑送左第一隻金鞋獎杯比我放落個農場到
Right click落去係入左我個陣拍條片個名同game名個隻
自己同朋友威威左一陣
第二年同其他friend拍都贏左
所以我個陣有兩隻金鞋
但好似之後幾屆係連第一名以外既人都有
點知戲谷佢年年都出一次搞到濫哂

最特別係我諗我老母估唔到
個陣係跑學既拍片剪片整photoshop banner知識 啟蒙左我
去到我之後讀書做野係有巨大幫助
頂佢 一開始玩都冇帳號鎖密碼 無啦啦彈出黎 以為冇用 鳩打咗個落去 跟著唔記得咗 以後就冇得買野 仲要洗咗好多零用落去個ac到 近幾開返 見新場極惡章爸 空裝光光都第一 啲人咩事
入左
都幾爽 比著以前實開心成星期都得
今日邊個會玩

個個啱啱玩都係小學
我啱啱玩嗰陣係中二
我係咪好撚老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞