仲有無人記得跑online

1001 回覆
1537 Like 75 Dislike
who love me 1:1
呢個師兄如果拎晒啲錢黎買樓而家應該供緊兩層
DJ

有冇人仲keep住
10點
L冰O之V戀E 唔知係會唔會睇到個po呢,細個個陣電腦壞左幾個月,整返你己經唔見左,MSN都搵你唔到 當時真係sad到del左game,亦都係我跑online最大既遺憾。雖然斷斷續續都有加返你做好友,但你都冇反應。我諗你神早唔記得左我。
但唔緊要啦,無論如何你都係我畢生唔會忘記既回憶。

有冇人買齊咁多種1蚊卡

有冇人仲keep住
10點

初期冇鍊金裝 d 點數作用不大,反而人物同大部分衫要用Tr
打錯,係10蚊卡
嗰時覺得個公會會長個黑色翼好撚型,就去咗申請開公會,但要求都幾多,又要咩討論區幣同經驗值又剩,所以要課金同狂開po賺經驗值,幾經波折終於申請到

原本諗住開公會都係要對翼,點知神奇地都幾撚多人申請入,機緣巧合之下就開始經營個公會,帶下佢地玩下咩公會戰,都玩到有啲名氣,又藉此識咗好多朋友,成班係農場一齊傾計玩通宵,真係好懷念嗰時
個陣覺得排頭幾名好威好勁
其實都只係因為毒
gn023382041
樓豬都算後期
以前啲唔係洗經嘅接場真係好撚好玩
有無人會睇韓跑個啲資訊
當年有蕃茄狼 Ricky同我都會係跑壇到擺啲更新上去
我就係咁屌鳩韓跑新個開發組
依家佢地個yourube channel都無哂聲氣
最記得 wingwing6545
好多人都有密碼
希望virginia12 見到,可以搵我,想知你近況
嗰時有排keep住淨係玩蜥蜴叔叔的危機
個個都背哂d車位
不過依家已經唔記得哂
仲有柳井愛子
家陣2個月無上,之後上返會回復曬所有道具既耐久度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞