有邊啲女團少咁個成員就perfect?

1001 回覆
294 Like 191 Dislike
Nayeon 同 Yeri 仲要隔團好fd
應該真係同類人
嘩屌。。本來仲覺得娜璉幾可愛
平時無乜留意呢啲細節位
痴線呢種女人應該成個團都唔鐘意佢
之前睇日本2ch
啲日本仔最憎都係娜漣
話佢成日上電視、出活動都係閪口閪面

如果唔計日本三位成員同子瑜
最受日本人歡迎嘅韓藉成員係多腎
下一個已經係彩瑛 娜漣跌出top5
日本人好鐘意多腎每一次都好努力講日文

其中一個post搞過排名選舉
用樣、身材、可愛、淫去排
娜漣差唔多全部尾三
反而多腎可愛排名高過佢

所以多腎粉唔使唔開心

呢張Irene真係型到呢
推都唔郁 企定咗個隊長位
第2張sana尷尬到
呢個係人之常情 大你冇睇101唔知咩事姐
但喺韓國娜璉好似高人氣嗰堆嚟
原因喺邊
其實本身幾鐘意Red Velvet呢對組合
雖然好多人唔鐘意yeri, 但理性去睇, 其實佢一開始加入對red velvet有好大幫助,
令成team 多咗好多活力, 做好自己需要擔當嘅角色

但係唔知係咪越嚟越大, 叫有少少自己諗法, 唔想淨係單純咁做扯線公仔
開始慢慢係節目上, radio上重複提及自己有作曲嘅興趣, 親近iu, 然後又係instagram
post 自己好似未學過唱歌咁嘅唱歌片同自作曲, 好似想行iu 條路, 由偶像變artist,

其實有咁既諗法絕對唔係壞事, 但係又有一句說話: 每個人有自己能做到的事同想做的事
客觀嚟睇, 個人能力, 才能 同potential 都咁缺乏的話, 都係乖乖做反自己作為偶像既事, 唔好擺一副好似自己與必不同嘅西面, 因為你要知道而家既組合係無你存在嘅理由
Gfriend - all
多腎
牛奶妹
膠鼻南珠
邊個牛奶妹
笑到仆街
東海拉到拉唔住
利得直程望住佢心諗做乜鳩
有留意追開佢地 都知佢地大約性格係點
加上 睇過香港live show
只能講佢地好好感情

聽講去過twice fans sign 既都覺得佢對外國飯好閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞