有邊啲女團少咁個成員就perfect?

1001 回覆
294 Like 191 Dislike
其他3個把聲太濃味 (唔識形容
要jisoo把聲平衡返 同dara一樣
由佢訓練左十年都無放棄、一直希望自己變得更好可以出道
到佢依家出左道就快三年都依然係咁純,對住自己啲隊友唔攻心計,仲會好好保護佢地

本身已經最中意Jihyo,依家睇埋呢條片真係更加愛佢
係似到癲
蝗+2
Elkie bb
大約幾多分鐘講廣東話?
講講下女團 變左講男人仲要係蝗
我鍾意西卡多過允 西卡好有魅力
人地本土mk仔 nct lucas 係韓國2年幾
平時同隊員溝通用普通話 韓文 泰文
咁耐無講廣東話
就算講到疾疾下
Showcase 都主動講廣東話
仲要記得一個香港fans生日
之後既見面會同佢講生日快樂
Fansign 睇到認識既香港fans 又主動廣東話
佢d fans 仲話公司逼
人地夠公司逼啦 頂多咪come from china
蝗加二夠膽前輩想聽廣東話都唔講
話要講普通話
記得條友出道個時連國籍都寫hong kong 架
垃圾 功利到
聞到big 6臭錢味就變得咁快
之前有排ig 仲tag 自己係王嘉尔架
點解之前會咁on 9洗左咁多錢買佢d 周邊
我明你意思,簡單黎講係另外3個把聲比較響同出,同比較偏向剛,有Jisoo把柔聲平衡好好多

利申: 真係好鍾意Jisoo

睇youtube見到依幕笑左 美女與野獸
佢個人都好柔咁 睇佢跳舞唱歌講野
美女係邊
邊到美女
有冇人覺得健康性感呢個詞語好on9
本身性感既意思就係引起別人性既慾望 仲分健唔健康
上面話雪炫秀智吹大左
我反而覺得係周子瑜吹大左
見到大家討論子瑜
就諗起子瑜好純真地話9 sana係壞人條片
仲話要避開佢
周潔x 先吹大左
好多人話佢靚
認唔到 dia黎?
彩妍又係吹大左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞