有邊啲女團少咁個成員就perfect?

1001 回覆
294 Like 191 Dislike
咁你想像中又點先
你睇埋呀B (恩彬)佢煮野食啦
佢成日vlive煮野食,樓下d cm好笑到
叫佢唔好玩食物又高脂問佢食唔食得架

地獄廚神黎 好好笑架
More
我就完全唔聽KPOP既, 亦唔識邊個打邊個
不過一口氣追晒咁多頁, 剩係睇圖都好正囉

堂堂IDOL做人可以做到咁撚核凸
Umji 係source music 收既trainee 應該係gfriend 第一個入隊 話umji 點入到個d 收皮啦
講真你做得女團 點都要有些少專長掛
講樣 大家有目共睹啦
身材又柒 矮都算 反正成隊平均都矮
大佬你肥到咁撚樣
唱歌冇氣唔啱音 rap又難聽 連跳舞都hea跳
你話你有咩可取?

其實做得依行呢

唱功表演依類當然重要啦
係kpop界咁鬼多競爭者,除咗sell樣依個重點
對佢地最大嘅考驗係表情管理同埋忍
公司可以幫佢地包裝好多野
唯獨依樣自己食自己架咋
Laysha chaejin
唔想最後變引戰 個人感觀 我錯吧啦
璉靜係真樣衰.... 係佢Vocal救咗佢先入到ioi
係飯就打返啱個名先啦
已經靚左好多
入惠莉咪又係冇用
有個vocal 咁唱得有咩唔好
佢知自己唔係好靚所以先想有多D 機會表演或者唱 又比人話aggressive 爭c 位
呀b做忙內呢個角色做得好到位喎
性格又呆萌 軟淋淋咁 周不時dead下姐姐air
仲有啲笨手笨腳 孩子氣 惹其他姐姐照顧
最重要係如果無左佢 由Elkie做忙內 感覺上會好奇怪

如果韓國拍部美女廚房 我係pd我第一個請佢做參賽者
收視一定爆哂標
佢爭唔到c位嗰吓即刻黑曬面
有睇101就知其實佢係求勝心切同埋細過
同yeri個d 比差得還
番左wjsn 都冇乜黑歷史啦
有無新料?101聽到悶
More gif
屌你你個腦係咪忽撚左?
我就完全唔聽KPOP既, 亦唔識邊個打邊個
不過一口氣追晒咁多頁, 剩係睇圖都好正囉

堂堂IDOL做人可以做到咁撚核凸
其實做得依行呢

唱功表演依類當然重要啦
係kpop界咁鬼多競爭者,除咗sell樣依個重點
對佢地最大嘅考驗係表情管理同埋忍
公司可以幫佢地包裝好多野
唯獨依樣自己食自己架咋

你無講錯,但同時be a nice person係最基本

無論你係普通人 定偶像都一樣
理得你才華幾出眾

人品唔好 難成大器

比人搞忍唔住西面當然係人之常情
但係呢個post d圖呀、gif呀有好多根本係自己特登做賤野

如果個人個格唔係衰,呢到好多圖根本cap唔到
成鬼日搞埋曬d食字爛gag
班姐姐望住佢O曬嘴
要姐姐照顧嘅話就唔太知內情
但佢呀周不時都要姐姐們提點下咁囉
玩創咗就收唔到果隻

我感覺呀B佢係少少怕生保
係街撞到佢都有少少呆滯嘅感覺
對其他人唔太敢主動講野,吖但係同佢講英文又好鬼流脷喎
d gif 好好睇
算喺咁啦,唱歌出身轉rapper,佢啲怒音喺幾正
仲有男裝星型到我喺仔都比佢吸引到
死谷爛谷都冇眼淚
霞姨同我扣起佢個飯盒!!!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞