有邊啲女團少咁個成員就perfect?

1001 回覆
294 Like 191 Dislike
今次black dress 幾好
之前鬼怪幾特別 可惜泡菜唔接受
無架喇 唯有等神曲
一係自己係台上仆多幾次博下注意
依家咁多競爭 真係要爭取機會 上多d節目
想像唔到承姬賣肉 ......
其實我唔覺
問題係CLC太國際化,有啲泡系成員唔夠twice咁有吸引力,外國成員又無乜特別,包括後台同身材,你知唔知宇宙少女啲強國成員咁紅係有原因,有家底有身材仲有話題,開球禮都要打吓空翻,CLC果啲相比太濕碎了...
之前喺到開post個個去過做練習生嗰個好似就係話之後會有個港仔出道
就係佢?
門面黎講 佢算好top 冇死角
佢係24小時都西面 笑又笑得勉強
+1 個樣好無特色
係靚 但係個樣好唔自然
SM又靚又有特色真係得李沇熹
果然做到演員係唔同d
係 標準韓國整容樣 難認 joy反而仲好認過佢 你話佢以前靚到點點點 睇佢啲學生相唔覺
其實我幾鍾意呢隻,起碼有印象先,
佢地其他歌都大路,點會紅得起
禁錯負評
嗰個巴打
Yeri真係同勁多男idol傳過有野
同勁多男idol玩到勁埋 成日見拍拖傳緋聞都有佢份
乜程佢有家底㗎?
同人笑下好似益左你咁嘅感覺
點解講明女團討論會有一堆講男團嘅嘢
我會咁睇囉...

強國入侵人地娛圈,3番四次毁約但都仲參你強國人玩,唔係錢作怪會係乜吖...

上次我睇過宇宙少女套 宇少看SHOW 其中一環係講佢地去食海鮮...講真好少女團响節目可以食得好似佢地咁豐富 ...但成個節目睇左幾集,除左IOI前成員之外,唯一記得個成員都仲係程大帥...仲要個個成員都會巴結佢...我會覺得呢團女咁多人,洗費咁大...你話成員中無人係有家底去支持呢個團既...我打死都唔信!
有錢唔係因為背後有樂華咩
估架咋
無圖吹水大會
有冇片
殺呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞