有邊啲女團少咁個成員就perfect?

1001 回覆
294 Like 191 Dislike
Yeri真係破壞左成隊野
我諗係佢的態度掛 唱唱下又笑
同埋平時睇的idol 都有100分
呢部唱k機 好低要求
要講靚大把女idol都靚啦
子瑜唔係唔靚個一定係吹大左
[quote] 其實我覺得子瑜唔係唔靚 但有啲overrated
我覺得佢係80分 但傳媒就推到佢上90分甚至再高啲 然後你話佢其實唔好好靚又會比人圍
btw 由上次八婆post到依個 越睇越覺得多腎同火車頭靚左
真係神得好誇張

要講靚大把女idol都靚啦
子瑜唔係唔靚但一定係吹大左
發覺啲anti講人唔靚既時候
就突登攞人地炒哂車啲相 玩緊過山車既樣都搬埋出嚟 跟住屌人醜
講人唱功唔好就攞encore stage
encore stage有幾多個人會認真唱
佢連歌詞都唔記得喎
現場唔柒 比人remove左bgm 係youtube先柒
邊到似呀 大佬
呀喪家底好撚勁架喎巴打
老豆係泰國總理左右手黎
有錢到癡線
我原本以為係想講咪嘴
睇咗一半見佢都有開口唱就熄咗無睇
原來係講忘詞
去過twice fansign
勁深印象係娜璉勁西面 上面都有人提過下聽講佢對海外飯西 睇黎唔係得我一個係咁
見到上面d gif 佢對多賢既白眼
第一次聽程瀟家底論
我估嫁咋,咁唔係家底咪身材同佢識打空翻,囉…都take2 point 吖
去過twice fansign
勁深印象係娜璉勁西面 上面都有人提過下聽講佢對海外飯西 睇黎唔係得我一個係咁
見到上面d gif 佢對多賢既白眼

下次組團去her佢
宇少係中韓合作女團,樂華有份投資,又捨得洗錢,所以宇少可以好食好住,關識空翻咩事。
正呀
抬上山食幾日

其實我覺得佢幾靚
點解成日都咁肥
如果唔關事,咁點解得佢人氣好過其他成員,唔關事佢點會可以代表成團做偶像運動會?
最大波
睇慣咗已經變咗特色黎
好可愛架佢 同佢講野會有種好溫柔同埋成熟嘅感覺
佢唔講野都可以搞表情gag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞