有邊啲女團少咁個成員就perfect?

1001 回覆
294 Like 191 Dislike
個個新團都八九個人,無晒特色
我本身唔中意多腎唔靚點解仲要做咁多樣衰表情
但睇啲GIF真心覺得佢好女

平時JYP話人嘅品格好重要
睇個插蘇鼻 唔覺囉
真心實力同綜藝感我覺得冇咩其他女團可以超越
冇冗員
每個人都冇咩包袱

我之前唔知睇邊到話moonbyul負責rap係因為4條友都歌喉好,所以總要個人做rapper佢就做左

但4個人唱既音域都有唔同,合埋就好和諧
其實moon d rap 係普普通通既 你又講唔出口佢好勁
不過佢同solar 個chemical 太勁
呀丞正到核爆

丞懵真人睇佢膠下膠下咁好可愛架
又間唔中撒下嬌咁
咁鬼惡都得?
pinky好慘喎
娜蓮睇睇下十足個啲虛偽八婆 但冇人吹得佢脹個啲
做咩wendy又脹返
第一幅唔係nayeon比人禁頭咩?其實即係邊個蝦邊個
上面多賢既GIF都好似特別靚..
鐘鉉出殯嗰個有無source可以睇下?
上面有gif
Red velvet yeri

野日
第三張圖係yeri 推開人?

係成員好心搵毛巾幫佢遮 驚佢走光
佢就啤鳩人 成個表情係:行撚開啦你
媽媽毛=Mamamoo
唔好混淆Mamamoo同其他低質女團
Mamamoo無咗邊個都唔得 而且無辦法有bias 個個都咁正
真心實力同綜藝感我覺得冇咩其他女團可以超越
冇冗員
每個人都冇咩包袱

我之前唔知睇邊到話moonbyul負責rap係因為4條友都歌喉好,所以總要個人做rapper佢就做左

但4個人唱既音域都有唔同,合埋就好和諧
其實moon d rap 係普普通通既 你又講唔出口佢好勁
不過佢同solar 個chemical 太勁

下我覺得moonbyul勁喎 成日自作曲
rap都係自己作 無乜幾個女團成員做到
成日聽人講CLC 泰國呀喪好差好差

就算點唔鍾意佢個look
人地對飯Nice到癡線,作為一粒星嘅態度一流
我fd係FS同Rapper睿恩傾緊計,大家語言不通,隔離呀喪即場主動幫佢地全程翻譯

我自己係音放廁所出黎撞到佢地,我hi佢地
係佢第一時間同我say hi,好活躍咁款

人地個面做得起碼做得好,知道自己係星都要尊重同親切囉
肥瘦都醜

佢迫走咗死者呀媽???
佢地成隊都成日一齊作喎
rap 不嬲係rapper 自己寫 唔係既咩?
而且我無話佢差 只係其他太勁
係我心中而家都係le 最勁
唔知道有冇逼走
但係重點係佢唔分場合全場著黑色得佢著深藍色不特止,前面呢個位只有死者生前最重要既人先可以企(通常都係老婆/女朋友)佢就企撚左,對死者同死者家屬都毫無尊重。
GREAT!!!!!
有聲
其實都只係有冇做到出曬面姐
不嬲都台上台下唔同架啦

我地野日交遊廣闊
同oppa玩到唔記得上台拎獎搶c位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞