有邊啲女團少咁個成員就perfect?

1001 回覆
294 Like 191 Dislike
1米56
佢報大數 ioi時候自己講返出黎
壽星公剪左陰之後 靚左
1米56算矮咩
好多矮嘅女idol都差唔多
不過佢企度延隔離身高差先咁明顯
用少時啲歌去襯托其他女團真係好咩?
佢地又唔係冇歌
最尾幅圖謝幕都有得黑?
應該係經理人叫子瑜入嚟叫班姐姐走,或者子瑜真係好攰想走,所以縮係後面無一齊玩。
之後行上前見班姐姐仲打算繼續玩,所以自己一條友走先
同埋睇真啲條片,根本娜璉個膊頭只係掂到子瑜啲頭髮,子瑜就縮番後了,邊有頂到啊
屌 最後個張係pristin囉 唔好屈9我娜璉
不過都好憎嗰個女人成日蝦我pinky 屌佢老母又樣衰 pinky好佢好多倍
屌,我覺得俞璉靜一定要踢。
雖則佢唱歌真係好聽,但係你有睇101就一定知佢人品唔太好
你爭唔贏小組center 係你實力唔夠人好就認左佢喇
一直係度發脾性hea住練,個態度又唔撚好喎
仲有個樣,一睇比人既感覺就係個啲壞女人既樣
Oh my girl
YooA!!! 佢係最純真!跳舞又好睇
你漏左寶拉
覺得娜連同野日好適合拍古裝片演後宮妃嬪
條女好似係姜藝彬,又一心機婊黎
唔認真望都會比佢fake到 睇留言上面應該好多人比最尾嗰張fake左以為係娜連
痴撚線 臨尾果張條女個款直程好似講緊:咩啊推你咪推你囉 大撚把人望住 你冇得還拖架啦
上次去韓國
有個阿珠媽人問我係邊度黎
我同佢講香港
佢即刻係我面前跳 對你愛不完
我嚇到眼都突埋
突然間跳舞
大推母女Line

平時子瑜都係奇奇怪怪架啦
Mamamoo 玟星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞