有邊啲女團少咁個成員就perfect?

1001 回覆
294 Like 191 Dislike
子瑜唔算黑啦相比yuri,seolhyun
老老實實 要利申自己男定女先
我覺得男同女審美係唔一樣
我話靚既 老母話普通

btw
Nara大家覺得靚定吹大左
靚到傻

但我見到野獸與野獸
健康應該係指身材唔過瘦
唔係個思想
Zy黑得好有村媒feel喎ching
呢張圖唔掂喎
個人覺得sulli靚過krystal
冰山公主

妍雨都唔靚,仲有邊個靚
事實上佢係幾醒
借完你香港上位咪番大陸 只係佢個程度好似街邊食屎狗咁
人地見你平時香港人咁撚高竇 突然有個隻忠狗咁咪開心囉
但係一諗起佢之後好似exo 個三條撚頭既路線就
Hea乜柒呀 你搵一段出黎睇睇
你老母最精神 日日比人屌 on9仔
ㅋㅋㅋㅋㅋ <
事實上港女甜好多
我覺得重正
sinb就似sica,elkie唔似喎

佢啲氣質真係無撚得輸 單單tshirt牛仔褲都好有味道
呢張發生咩事?搶野講?
見唔到個閪女人撞開人咩
咁都叫撞開咩 最多咪叫埃落去
邊撚到有美女
平心而論單睇gif 臺妹個樣似係sad 左
不過無後續睇唔知係點 好難分析
無可否認 娜璉唱功唔錯
但係份人真係好八婆 樣仲要整過都咁樣衰 d韓狗仲要話佢靚
記得係sixteen頭幾集 sana表演越南春卷 佢已經瞄嘴瞄舌 好似好睇唔起人咁
然後到同周子瑜battle 佢唱Santa Tell Me果集 佢又瞄周子瑜唱swag
去到有一次淘汰 佢又扮晒野去攬個比人淘汰咗嘅女仔 又講埋d風涼野「叫左你唔好咁嫁啦」

至於多腎sixteen 果時係唔係突登唔同sana 周子瑜佢地練習就唔肯定 因為多腎有講佢去左醫院 練習果時一隻眼戴住眼罩 而果集佢地好似係表演Problem
但係反而專登唔黎練果個係另一個出唔到道嘅女仔好似叫敏英 又樣衰又冇自信 好似一開始有話佢同志效、定延同埋娜璉會一齊出道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞