有邊啲女團少咁個成員就perfect?

1001 回覆
294 Like 191 Dislike
其實佢啲手腳腰比例麻麻
踢啦 阻住佢solo
如果你咁講 sistar都好多人buy
咁一樣係嗌既style 高下立見
呢個post最恐怖既除咗啲女團之外
仲有啲人一見有機會屌人就上哂水
冇野都講到變有野
其實一直都有少少覺得金世正埋唔到IOI堆
好明顯有度請夏采妍somi依幾個已經一堆左
覺得有情有實力得黎好謙虛
101果陣完全唔會同人爭c位
做過c位識得感恩 好難得
肯定啦 今年新年有一日假都死黐ioi堆食飯
仲要rap好跳舞好又唱得下 性格又好
上面有人話佢樣衰 我個人就覺得佢一定唔係靚㗎啦 但一定唔係樣衰
同埋其實佢好鬼得意 你講得出佢樣衰我唔知你講佢外表定性格 但係睇得出你無乜留意佢 唔怪你
btw dodaeng萬歲
係囉,平時行程重疊左都走去埋堆
LE
天生 西面美女

如果天生 我選擇Gugudan hana好過
樓主開po其實次次都引緊某一堆人出嚟
佢地po圖又po唔悶嫁喎

[img][/img]

最尾幅圖謝幕都有得黑?
呢個post最恐怖既除咗啲女團之外
仲有啲人一見有機會屌人就上哂水
冇野都講到變有野
樓主開po其實次次都引緊一堆人出嚟
佢地po圖又po唔悶嫁喎
由出道開始一路整落去,真係好成功好標緻
呢個真心唔明 定係佢淨係對住女人先咁衰格
唔小心負了皮
水晶細細個就底子唔錯,
係大大吓有腮骨
正 有無more
RV Yeri
Yeri 爭獎,博出位,性格有缺陷
對fans 最好 係多賢,暖女黎
有次我朋友係日本,飯mina 但mina睇唔到
佢幫手叫mina
睇得出其他人都中意佢,Sana momo

西大家姐係大家都怕左佢咋
16 果時屌9子瑜,又搶隊長野講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞