[I/A] Marvel Future Fight [14]等待無限之戰 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
當然未

其實按進度 3隻嘅裝應該有第2件20

不過我想儲多啲制服箱預備infinity war

所以現在3隻全20嘅進度都係得40%左右

應該下年4.0前會T2到依3隻ultimate

享受慢慢farm 嘅感覺
玩左幾耐?

隻game出左無耐開始玩 就黎3年
我都係一出game 就玩到現在
都係得73隻T2

雖然夠料1日內升多30隻T2

利申:只課水晶月包
係咪都仲未T到ultimate ?
當然未

其實按進度 3隻嘅裝應該有第2件20

不過我想儲多啲制服箱預備infinity war

所以現在3隻全20嘅進度都係得40%左右

應該下年5.0前會T2到依3隻ultimate

享受慢慢farm 嘅感覺
忍手唔好升人
要儲$$合成D暗黑物質(X-Men quest)
利申:得返$3000coins
而家t剩果d除左泰格、海姆達爾係佔領有d用,其他果d都無乜用,同埋唔裝夠烏魯、六星同位同有無敵都無意思
其實點打?入親去都冇嘢揀
新手一問
6星卷揀邊隻...
開場時間係固定,0900、1700同0100
Dr strange 個任要個4粒終極反物質
係咪要慢慢合出黎

其實影域頭15層first win reward
已經送2粒rank 6

2粒rank6 都係1600 粒BAM
等身邊啲fd重玩2星期都唔洗已經1日5場
加上chaos stone又有得限定換幾次BAM
WB rift又長開
比以前易勁多
其實已經好快就過到

所以講左幾次都新手老手係目標15層影域同1日5場World Boss

另外建議用BAM喺wolverine epic quest 先
Dr Strange 之後升都未遲
Hell cat
HULKLING BB
屌你地玩尻我...
BAM = Black Anti-Matter
Cap圖黎睇過
Dr strange 個任要個4粒終極反物質
係咪要慢慢合出黎

其實影域頭15層first win reward
已經送2粒rank 6

2粒rank6 都係1600 粒BAM
等身邊啲fd重玩2星期都唔洗已經1日5場
加上chaos token又有得限定換幾次BAM
WB rift又長開
比以前易勁多
其實已經好快就過到

所以講左幾次都新手老手係目標15層影域同1日5場World Boss

另外建議用BAM喺wolverine epic quest 先
Dr Strange 之後升都未遲

巴打咩叫BAM,
BAM = Black Anti-Matter

原來我又打錯

缺人打佔領
正常,個個盟都搶人
快啲更新喇
快update先出事

下次update 係infinity war

早過上畫就會劇透

基本上最近都係星期三update

25號更新機會極大
我e家係3.91 version
岩岩用小美+IM+Hulkbuster過到Thanos
1日可以打2次Thanos了
得左了 正
今日分別咁t2咗三隻
好爽
加入我地啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞