[I/A] Marvel Future Fight [14]等待無限之戰 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
慢慢玩囉,有愛既應該慢慢整得齊
其實黎緊係幾號更新
打開高階個d唔會轉慢慢玩
其實高階點打
我到而家都未識打...
即係會打錦標賽、個盟會追排名、佔領前列果堆,因為呢班人一唔追貼,好易會跟唔上,呢類玩家唔想再追既時候就會棄,好少會變輕鬆玩,入過幾個前列盟d人心態大致係咁
我本身休閒玩,今次買到幾多就買幾多,得一萬鑽
我以為你講世界王
你咁講AZ leedo 就係其中1個
出咗制服升級 之後唔見左人
想裝第一張卡片要點做,一定要用鑽解除?
可以將新果張覆蓋上去,但舊果張就無左,想keep舊果張先用鑽
除非靚屬同Premium card
否則直接蓋上去 唔好浪費水晶
搵巴我仲未得閒洗雷神洛基同黑豹三張P卡點算
可以將新果張覆蓋上去,但舊果張就無左,想keep舊果張先用鑽

是咪三張都有用? 想問下LB有邊個特別值得𡌂
三張洛基都值得洗,黑豹反而勁果班未必會洗,因為佢果張係物攻(一屬),而多數勁既英都係能攻,當然你卡唔多,洗黑豹都ok,佢其他屬都靚
我得三張P一張雷神一張洛基一張黑豹

是咪三張都有用? 想問下LB有邊個特別值得𡌂
三張洛基都值得洗,黑豹反而勁果班未必會洗,因為佢果張係物攻(一屬),而多數勁既英都係能攻,當然你卡唔多,洗黑豹都ok,佢其他屬都靚
我得三張P一張雷神一張洛基一張黑豹

好雞肋, Thor 又出新uni
睇下出到黎咩料先啦...
未必勁既...
提吓各位

下星期25號下午更新

如果未過World Boss Ultimate

請盡快過

First win reward 遲啲會無

其實今日 Supergiant T1 制服loki

已經有能力過Phase 1 (卡片都要一定能力)

不過要裝Fear resist special gear 或T2 wasp
即刻要開始打
打過一兩場知道輕鬆過到之後就冇再打過
6*....係味300bio就夠?
我隻沙人未上6*但已經打左360 bio
今晚係咪可以開始打第二隻?
1星上6星 要630粒
5星上6星要320粒

劇情1至8關所有角色升級需求生體減半

仲要打多10日Sandman
Skurge好勁

我都知我廢
要靠埋控技先頂到

要洗冷卻卡了 有冇咩心得
上面咪有一大堆

又派左張6星選擇卷 已經唔知揀咩好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞