[I/A] Marvel Future Fight [14]等待無限之戰 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
係,屌出聲,呢個X-men update咁都會輸 少左20粒鋼人
望到O撚咗

想問下六星卷應該揀邊隻好
Shuri
睇你缺speed type 角色

建議升升sharon ,loki 同 spiderman
咁你應該可以1日3場world boss

岩岩down返落黎玩 得2隻6星 洗唔洗重玩?
100%重玩
無Sharon Roger
而且現在重玩會送一隻6星月卡角
唔該晒
但係shuri等唔等T2選擇卷先開好
想問 Hulk gg 奇異博士 應該點出技?
好撚狗,特登咁做
我玩左咁耐都唔知個勢力對抗係做乜鳩 浪費左個idea 明明可以整得好玩好多
都係做翻日常會做既野
Dr.Strange....2,3 > 2,3
我得5星唯有係咁打
想問 Hulk gg 奇異博士 應該點出技?
Dr.Strange....4,3 > 4.3
我得5星唯有係咁打
GG網住人求其出都得
DS就53c2 3c2咁loop
C係咩意思?
Spidey打影域成日比人圍
Cut技,即係出完3技,唔洗等即刻再出2技,你見出完2技博士隻手伸直就可以再出3c2,係咁loop,s5 cd完就出s5再s3 cut 2
Strange唔係4,3好D咩?
可以停止敵人
Time Freeze係普攻都有
你留意下T2 passive定passive 個解釋
又派左齊六星 出邊隻角好
隻*
又有6星選擇
又唔知揀咩好
變做300 bio比shuri升裝又好似好唔抵
打world boss....
掠鴉凶刃,星骸寂滅應該點打好??
得Thor , Hela , Loki , CA , Shuri , Spidey , Dr.Strange ,A1可以用
因為要留小美 , Ironfist同Songbird打Thanos
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞