[I/A] Marvel Future Fight [14]等待無限之戰 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
INFINIY 我覺得應該無
好似都係無衣服版黎 就咁睇
情報狗。。。
邊隻課金角ok?
上網見到撒旦娜,血蜘蛛,Gwenpool同冰月
而家有六星血蜘蛛,五星撒旦娜同Gwenpool
冰月一星,睇怕要慢慢農
Gwenpool要uniform 先好打
冇嘅話根本就係一隻垃圾
2099 冰月 先

CARNAGE要T2先有用

GWENPOOL同SATANA要有制服先好用
Gwenpool 無制服都仲可以一層影域
就係咁多 無得再多
其實月卡可以月月買 23蚊
月卡角/XMAN角 就可以睇下你喜唔喜歡果隻再諗課定唔課
其實每個月當你雙月卡 唔三月卡
都只係每個月100蚊鬆D
你當支持下隻遊戲都好 每個月食少半養係番度
SATANA 根本都要T2左先上到場
搞清楚semi paywall 同paywall嘅分別
Gwenpool Vulture Satana Inferno Clea
依啲係semi paywall
其實都farm 到 我就無謂用月卡升

真正有用我覺得只有2099
因為後期角色都取代唔到佢

睇你目標係咩先諗到升咩
破影域 睇你缺咩角
盟戰 又睇你差邊日未破
World Boss 就好多都得
打AC 就得隻2099 上到1線

你要破咩咪課個隻
仲有一樣 有愛咪課個隻
未有T2 同制服 都叫打到影域
我以前成日用T1 Satana 打影域
不過限定loki boss mode
如果其他mode 都要制服先上到場

有制服同T2 好似連Ebony 嘅WBU 都打到
撒旦娜用黎打血蛛果關最好
Hulk 今次制服會唔會係hb
Hulk/banner IW揸hulkbuster
新手想請教邊隻係小美
Sharon Rogers
大大隻Hb點會出落Hulk到
上次黑豹事前活動可以換 300黑豹生體

今次活動可以換 490CAPTAIN生體

睇黎制服又係賣3300
30/4 又送T2卷
唔送t2等你地上多幾隻佢點出t3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞