[I/A] Marvel Future Fight [14]等待無限之戰 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
無限loop
唉屌
睇情況,我都已經有退坑打算,仲有三份一英未t2,咁就出t3,本新t1同t2實力已經差好遠,再出t3同班課長距離更遠
未必全部上 可能只係black order上先
文件裏面有美國隊長護盾相片,美國隊長是否將會進化成更強勢的英雄??

奇點很期待美國隊長會以怎樣的新面貌出現!

破解《T3 PROTOCOL》需要一些時間,所以只看到了部分信息。

裏面說美國隊長即將與像世界頭目一樣強大的敵人戰鬥,詳細內容還需破解分析文件後才可知曉

睇勢應升隊長、ironman果d先
正路都係,當年出t2都係出復仇者呢班先
用T3 buff 原祖avenger 上一線,然後其他可以上埋T3後
avenger又變垃圾
Condom
原祖呢家得翻hulk同thor有制服先見得吓人
新t3 worldboss mode
打料 舊wb升t3
隻game 應該轉到 t5 都未執
但失望係佢無新意
未必,雖然韓仔同台仔課得勁,但隻game人少未必做得住,自從出左小美同終極三子呢兩次,而家d人都少左好多
由上年我估會出T3 估足1年

我估出T3 同時 會改monthly log in reward
T3材料睇怕無依家頂尖角色
唔課都要半年之後先有
復3電影上實會多返新打入坑啦
same

一定出埋D乜乜材料包
2週年出 T2 個陣都好多人棄game

捱到Sharon Roger 先好返啲

新手都叫有角色可以打World Boss
Infinity War Special Pack - $29.99
Infinity War Premium Pack - $79.99

Infinity War Growth Pack 1 - $4.99

Infinity War Growth Pack 2 - $9.99

Infinity War Growth Pack 3 - $29.99

Infinity War Growth Pack 4 - $49.99

Infinity War Growth Pack 5 - $99.99

Agent Shield Special Offer 1 - $9.99

Agent Shield Special Offer 2 - $29.99

Agent Shield Special Offer 3 - $49.99

3rd Year Anniversary Pack - $99.99

Reddit 個邊一早出左資料

其實都估到
Sharon Roger果排係令到好多高階既人棄game
入番唔代表會穩定咁玩番,而家mff太搶錢,你唔keep住投入係唔會追得番,我好多舊盟友退左再入番都係hea玩,呢班玩家對隻game幫助唔大
出t3你班友今次仲唔陷家產
真係T3
Thor用黎打abx都有廿萬
算係咁
作為月卡友真心唔知

只係印象中記得AZ leedo棄game 個期

少左一堆高VIP

其實睇返財務報表

MFF 佔Netmarble5 % 營利

所以都估到玩完avenger 4 就差唔多完game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞