[I/A] Marvel Future Fight [14]等待無限之戰 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
冰花必拎 美隊女必拎
唉,快D更新啦屌你老母
嘩,屌你地飲緊杯凍檸茶見到你地講差D"續"撚死我....
唔係唔屌,係斬佢對腳落黎連血奶..
初代新手回歸返黎(出奇異博士果陣棄左坑)
琴晚玩左陣,拎生體果陣見到最多人拎既係舒莉,所以我都拎左,btw想問隻野勁係邊?要唔要買埋制服?
同埋係唔係主要升返d世界boss就得 ,洗唔洗追月卡角?
同埋黑豹個制服包(3300石包t2卷呢個)值唔值得買?

對唔住太多問題
美隊出制服又卡一個更新速報
破產啦破產啦.....
直接課3年包11000
個post應該叫Infinity Pay
咩3年包
下星期出,有11000石同其他野,唔知會唔會有埋t3料
同2周年包2有咩分別
個盟戰係咪易打左? 我記得以前隻狼人比隻雪怪打左野 D兵仔過黎圍就死硬 要重新打過

依家D兵仔好似低攻左 圍唔死
定係你隻狼人勁左
攻唔知有無調低,但落石頻率一定要調低左無咁密,某d日數係易左keep 100%
冇 我係覺得D兵仔應該改弱左 攻速都冇以前咁快
好似係 真係冇咁多落石
出囡囡得唔得呀
我都覺得易打左
明明乜都無升過,用黑寡婦走到2046都羸到個盟戰,比著以前一定唔得
上次更新已經講到明調低左難度,重有中途加大殞石幫你整暈隻獸
大殞石反而無咁好,暈左d兵,d兵唔識郁都煩,要較岩時間秒左d兵先
唔得
我要仔仔
jit牙膏式咁出
希望今次thor同ragnarok差唔多勁, 之前無買到
1. 睇你缺咩石就用咩角到
Epic Quest 會用到大量不同類norn stone
Epic quest 要咩石過 睇返第一頁excel

提返升wolverine epic quest先

2. 3日揀 Enchantress再用卷升
7日揀Luna 或2099

3.Legemdary battle一入就送6星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞