[I/A] Marvel Future Fight [14]等待無限之戰 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
比6*螳螂女?
但佢有時又會送300 bio
原來Skurge就係Thor 3 Hela條𡃁
正常有課月卡
1個星期大約打多5 層影域
3個星期左右正路都去到15層
見唔少新手缺反派就長期15層都過唔到

更重要1星期2次ABX combat villian
長期過唔到 1星期少2粒6星iso8
所以就算唔揀skurge 都應該練吓sandman
Sandman有,用佢黎解隱藏關同幫啲低級角升等
今次真係難揀
我都諗左好耐,決定揀史克奇

反派我都好少
史克奇/尤理西斯.克努好?
尤理西斯好多人揀
ulysses klaue T1 已經好好用

Skurge就 T2 先好用
唔該哂
冇你翻譯我都睇唔明啲中文名
我諗緊拎wasp定係infinity war 角駁佢有制服buff上一線
利申,咩都過哂,係唔夠bio升native t2
收到
想問,冰月雪花係咪用券都升唔到上t2?
如果係既話....咁咪真係要剩係靠月卡先升到上去?

同埋想問埋終極戰隊3子,你地升佢地上t2係唔係靠券?
冇情報既
D裝備全部升到+20就用普通T2卷都升到
我知 但係你地升+20裝都要用生體,想問升裝既生體你地點拎返黎? 3子靠生成器?,冰花靠月卡?
Hulk
月卡角等同課金角
課金角即係你唔課金都升唔到上去
1隻角要400粒左右升全20
所以1張月卡就係1.5隻T2
(要用高6同T2卷)

3子我仲升緊
1開始用卷升做6星
現在每日抽1至2粒nova 先停手
有望下年T2 到

正常人都係課金買高階T2
我無課既 3子好似冇得月卡度揀 只可以靠生成器 冰花我升到六星就冇升

冰花真係要靠月卡 除非佢再開果個EVENT BATTLE
明白
咁我都係遲下買高t2卷一野啪爆隻藍驚奇或者nova算
隻反物質用高6卷升左6星,可以收手擺係到了

月卡角真係對輕課人士黎講係好漫長既投資
輕課預左慢慢玩

其實真正有用嘅課金得幾隻

咪慢慢升

我都係3至4個月買1次生體月卡

我儲齊卷先開生體月卡

而且要買ragnarok個套先有用
至於infinity war 會唔會有制服
暫時無人知
可能有更好制服
可能無制服

不過ragnarok制服T2 hulk實力等於 1隻80% wolverine 咁
回血 攻擊 無敵都係物攻角1線水平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞